Trvalé predĺženie alebo Clip-in?

Obrázok

Trvalé predĺženie alebo Clip-in?

Predlžovanie vlasov je v dnešnom svete takpovediac samozrejmosťou. Množstvo žien po celom svete si svoje vlasy necháva predĺžiť, zahustiť alebo aspoň nad tým uvažuje. Tie, ktoré už predĺženie vlasov skúsili, je jedno či trvalé alebo Clip In, vedia aký je rozdiel.

Ale čo tie ktoré sa ešte nerozhodli? Dnes vám prinášame pár postrehov, ktoré by vám mali toto rozhodovanie uľahčiť.

Dopad na vaše vlasy
V prvom rade by vás malo zaujímať, ako predĺženie vlasov ovplyvní vaše skutočné vlasy. Uznáte sama, že žiadna žena nechce mať vlasy poškodené a zničené. Pri trvalom predĺžení ide o rôzne metódy, kedy sa pramene vlasov na vaše skutočné vlasy pripájajú za pomoci horúcich kliešťov. Vysoké teploty na vlasy určite nemajú dobrý vplyv. Existujú aj studené techniky, avšak aj tie potrebujú určité teplo. Pri teplých metódach je to cca 120 stupňov a pri studených cca 30 stupňov. Clip In vlasy sa pripájajú na vaše vlasy vlásenkami, takže tam poškodenie neprichádza do úvahy.

Obrázok
Výsledný efekt
Množstvo žien si myslí, že keď si nechá vlasy predĺžiť trvalou metódou, potom už budú mať pokoj. Nemusia si ich vyberať a upevňovať vždy, keď ich budú potrebovať ako pri Clip In vlasoch. Avšak nie je to celkom tak. Napríklad pri metóde mikroringu často pramene postupom času začnú povoľovať a vypadávať. Trvalé predĺženie má ešte jednu nevýhodu, o ktorej hovorí množstvo žien. Na rozdiel od Clip In vlasov ich máte stále upevnené. Čiže s nimi spíte, jete, kúpete sa... A tieto vlasy sa môžu pouzliť presne tak ako vaše vlastné vlasy. Problém nastáva pri rozčesávaní. Tým, že sa ich snažíte rozčesať a stále sú pripevnené na vašich vlastných vlasoch, svoje vlasy oslabujete.

Obrázok
Malý bonus na záver
Nepopierateľná výhoda Clip In vlasov je v tom, že si ich môžete bez väčšej námahy kedykoľvek nasadiť aj dať dole. Nejde o žiadnu časovo náročnú procedúru a zvládnete to aj sama doma. Okrem toho, údržba je jednoduchá. Aj keď, niekomu sa môže tento rituál javiť ako náročný. Konečné rozhodnutie je tak či tak len na vás.

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.