Recenzia na CHI Infra šampón a kondicionér

Obrázok

Dnes by sme vám chceli predstaviť zázrak menom CHI. Zázrak preto, lebo hoci veľa značiek sľubujú zázračné účinky na vašich vlasoch, so značkou CHI ich aj dosiahnete. Poďme ale pekne od začiatku. Ako asi každá žena, nikdy nie som spokojná s farbou svojich vlasov.

Preto mám skoro každý mesiac iný odtieň a moje vlasy často prechádzajú z tmavej až čiernej na blond, červenú, hnedú a tak dookola.

To si, samozrejme, vyžiadalo svoju daň a teraz sú zničené, dalo by sa povedať, že už aj mŕtve. A keďže by som im chcela dodať aspoň trochu života, dala som sa na ťažký boj v hľadaní toho správneho SOS prípravku.

A tak sme skúsili šampón CHI, konkrétne CHI Infra Hydratačný Šampón 355 ml. Tento šampón jemne čistí vlasy, hydratuje a zanecháva ich pevné a vyživené. Čo je na ňom výborné je, že je vhodný pre všetky typy vlasov, či už jemné, kučeravé, mastné alebo, naopak, suché, takže ho môže vyskúšať každý.

Šampón sa nachádza v malej, sympatickej fľaške, ktorá je ale dosť objemná (355 ml). Má príjemný, moderný, červeno-strieborný dizajn a veľkosť fľašky je tak akurát do ruky.

Samotný šampón má krásnu, perleťovo bielu farbu a je dosť hustý, takže ho netreba veľa. Vôňa mi príde skôr pánska, ale mne vyhovovala, nie je vtieravá, skôr taká jemná.

Dobre a rýchlo pení, takže za pár sekúnd máte celú hlavu bielu :). Už pri nanášaní som mala príjemný a hebký pocit na vlasoch, čo sa mi predtým nikdy nestalo. To už bol signál skvelého výsledku.

Keďže ja si zvyknem šampón nanášať dvakrát, tento pocit sa len zdvojnásobil. Pár sekúnd po umytí som mala pocit skvelý, no mňa čakal ďalší krok.

Ak niekomu stačí použiť len šampón, tak má hotovo. Ja vzhľadom na stav svojich vlasov musím použiť aj kondicionér.

Obrázok

A tak tu máme ďalší produkt z dielne CHI a obchodu www.nanicvlasy.sk. Hydratujúci kondicionér CHI Infra Color Lock 355 ml. Skvelá voľba pre dievčatá, ktoré si, ako ja, farbia vlasy a chcú, aby im farba vydržala čo najdlhšie.

Kondicionér má podobnú konzistenciu ako šampón, je biely, ale hustejší. Po nanesení sú vlasy úžasne jemné a hebké a tento pocit ostáva aj po jeho zmytí. Ja som si ho nechala asi 2 minúty, ale môžete pokojne aj dlhšie, odporúča sa cca. 5 minút.

Po umytí som vlasy nechala voľne uschnúť, aby som ich neničila fénom. Asi každá poznáme, aké to je ísť spať s mokrými, resp. vlhkými vlasmi, ale na moje prekvapenie boli moje vlasy ráno v normálnom stave :). Husté, vlnité (mám rovné a skôr redšie vlasy :D), hebké na dotyk a voňavé. Uaau!

Výsledok? Neverila som veľmi, ale je to tak! Tieto prípravky sú úžasné.  V reklamách vám veľa  firiem bude tvrdiť, aké dokonalé ich prípravky sú, no výsledok žiadny, resp. obyčajný.

Pri prípravkoch firmy CHI som sa na vlastnej koži presvedčila, že naozaj fungujú a sľubový efekt sa dostaví. Odporúčam každej babe minimálne vyskúšať. Ak ste nikdy nepoužili tieto produkty, rozhodnite sa to teraz zmeniť. Skúste to. Možno práve táto kombinácia výrobkov CHi vám urobí vo vašich vlasoch „malý“ zázrak :).

Rada na záver. Objavili sa „fake“ fľaštičky vlasovej kozmetiky CHI. To znamená napodobeniny. Preto kupujte len originál produkty z USA a to napr. v obchode www.nanicvlasy.sk ;)

Ak máte otázky, resp. skúsenosť, píšte komenty. Lajkujte, alebo zdieľajte tento článok ;).

Recenziu napísala: Denisa, Blogér, vlasová maniačka :)

Obrázok