Ako na nepoddajné vlasy

Obrázok

Ako na nepoddajné vlasy?


Patríte do skupiny žien, ktoré trápia nepoddajné vlasy? Nedá sa s nimi poriadne nič spraviť, žiaden účes nedrží tak ako by ste chceli... Ako ich skrotiť sa vám pokúsime priblížiť dnes.


Šampón
Na nepoddajné vlasy sa musíte poriadne vyzbrojiť rôznymi prípravkami. V prvom rade je potrebné, aby ste začali používať správny šampón. Nesprávne zvolený šampón totiž dokáže narobiť množstvo škody. Mnoho žien totiž na tento dôležitý fakt zabúda. V súčasnosti sú na trhu rôzne kvalitné šampóny, ktoré vašim vlasom dodajú pružnosť a zmäkčia ich. Vďaka tomu bude celková manipulácia s nimi oveľa jednoduchšia.

Obrázok

Vlasové masky či kondicionéri

Ak už máte za sebou prvý  správny krok – výber správneho šampónu, potom môžete pristúpiť k druhému kroku. Vaše vlasy budú krásne a pružné vtedy, ak im dodáte potrebné živiny. Tieto živiny môžete dodať vlasom v strave, alebo v podobe masiek, kondicionérov či vlasových sér. Pre zdravie vašej koruny krásy je vhodné, ak takúto kúru doprajte svojim vlasom aspoň raz týždenne. Sama uvidíte, že postupom času (nejde všetko hneď a zaraz) sa vám vlasy za starostlivosť a čas, ktorý ste im venovali odvďačia.

Obrázok

Nepoddajné vlasy a účesy
Asi najhorší pocit je, keď stojíte hodinu pred zrkadlom, chystáte sa na oslavu či do spoločnosti, ale neviete so svojim vlasmi nič spraviť. Aby váš účes držal čo najlepšie a aby vlasy boli tak ako majú byť si môžete dopomôcť rôznymi stylingovými produktmi. Môžete použiť tužidlo, gél na vlasy či lak na vlasy. Ak nemáte chuť každú chvíľu navštevovať kaderníka, potom skúste staviť na jednoduché účesy, ktoré zvládnete aj sama doma za pomoci stylingových produktov.

Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása a ak sú vaše vlasy nepoddajné, potom stavte na príjemné jednoduché účesy, ktoré budú vyzerať sviežo. Ak túžite po nejakom oživení, potom si môžete do vlasov vložiť zaujímavú dekoráciu v podobe sponky či kvietočka, ktoré účesu dodajú ten správny šmrnc.

Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.