Časté lámanie vlasov

Obrázok

Časté lámanie vlasov


Lámanie vlasov
Ak sú vlasy oslabené, často sa lámu. Tento problém trápi množstvo ľudí a nie je ničím ojedinelým. Aj s týmto problémom sa dá popasovať a lámanie zastaviť.


Čo zapríčiňuje lámanie vlasov
Vlasy sa lámu vtedy, keď sú príliš oslabené zlým zaobchádzaním a nesprávnou starostlivosťou. Vlas je taký slabý, že sa zlomí ešte pred ukončením svojho životného cyklu. Na tento problém existuje iba jedno riešenie. Najprv musíte zistiť, čo stojí za lámaním vlasov. Môže to byť slabá hydratácia, nesprávna starostlivosť stres s mnoho ďalších faktorov.

Hydratácia
Hydratáciu nepotrebuje iba vaše telo ale aj vaše vlasy. Ako z vonku, tak aj z vnútra. To znamená, že by ste mali dodržiavať pitný režim ale aj dopriať svojim vlasom výživnú masku, či sérum, ktoré ich bude hydratovať z vonku.

ObrázokObrázok

Neúmerné zaťažovanie
Určite aj sama viete, že horúci vzduch – fénovanie a žehlenie, či naopak kulmovanie vlasy príliš zaťažuje a namáha. Okrem toho vlasy vysúša, je oslabená ich štruktúra, čo má za následok lámanie vlasov. Preto, ak chcete pre svoje vlasy spraviť niečo dobré a zamedziť ich lámavosti, mali by ste tieto procedúry obmedziť na minimum. Okrem toho, ak sa neviete vzdať niektorej z úprav, používajte aspoň ochranné prostriedky na vlasy.

Vyvážená životospráva
Správna výživa je prospešná pre celé naše telo. Nato, aby sa vaše vlasy nelámali, potrebujú tiež vyváženú a zdravú stravu. Preto by ste mali do svojho jedálneho lístka zaradiť čerstvú zeleninu, ovocie a potraviny bohaté na minerály. Ak budú mať vlasy dostatok živín, potom budú zdravé. Ak je vaša životospráva zlá, potom sa nemôžete diviť, že aj vaše vlasy trpia.

Obrázok

Okrem týchto úkonov sa snažte obmedziť stres na minimum. Vieme, že v dnešnej hektickej dobe je to skutočne ťažké, ale aj stres sa vie škaredo podpísať na kvalite vašich vlasov.

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.