Dajte STOP-ku poškodeným vlasom.

Obrázok

Ako oživiť poškodené vlasy
Máte vlasy zničené a poškodené? Môže to byť spôsobené farbením, pôsobením slnečných lúčov ale aj inými faktormi. Ak túžite mať svoje vlasy opäť v skvelej forme, dnes  vám prinášame pár tipov, ako nato.


ObrázokViete, aké sú príznaky poškodených vlasov?
V prvom rade je to strata lesku, strata hebkosti a elasticity. Tieto vlasy sa veľmi radi lámu. To, že sú poškodené, je cítiť aj pri dotyku. Poškodené vlasy sú hrubé, drsné a často sa štiepia – čiže končeky sa rozdvojujú.

Dajte poškodeným vlasom STOP-ku!
Viete o tom, že tak ako sa staráte o svoje telo, pokožku či nechty, musíte sa starať aj o vlasy? Niekedy sa stáva, že pod vplyvom stresu a nedostatku času na tento fakt zabúdame. Rozdvojené končeky vlasov, či iné problémy...

Pri vlasoch je najdôležitejším faktorom pravidelná starostlivosť a vyvážená strava. Ak sa vaše končeky vlasov štiepia, potom v prvom rade navštívte kaderníka, ktorý vám vlasy ostrihá, resp. odstráni nezdravé časti vlasu. Takže ak máte už za sebou prvý krok, potom môžete pristúpiť k druhému kroku. Myslíte si, že stačí ak vlasy umyjete klasickým šampónom? Ak áno, je to veľký omyl. Na trhu je množstvo kvalitných šampónov, avšak tie pre komplexnú starostlivosť o vlasy zďaleka nestačia.

ObrázokVaše vlasy potrebujú hlavne veľa výživy. Preto začnite na vlasy nanášať masky, rôzne séra a regeneračné kúry, ktoré obnovujú štruktúru vlasov. Tento proces by ste mali vykonávať aspoň raz týždenne. Regeneračnú kúru na vlasy môžete naniesť pred kúpaním a následne prípravky zmyť z vlasov až po dokončení kúpeľa. Tak bude jej pôsobenie dlhšie a vaše vlasy sa určite potešia. Na trhu sú tiež dostupné rôzne druhy prípravkov, ktoré sa na vlasy nanášajú bez potreby oplachovania zmývania. Sú to rôzne séria, mlieka alebo emulzie.

Na záver ešte dodáme, že je dobré ak používate produkty jednej značky. Ich kombinácia nie je príliš šťastným riešením, nakoľko každý výrobca má iné zloženie výrobkov. Takto by ste mohli svojim vlasom ešte viac ublížiť. Preto voľte jedného výrobcu vlasovej kozmetiky.

Aké sú vaše skúsenosti v vyživením a regeneráciu poškodených vlasov? Akú kozmetiku používate? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
CHI Keratin Ošetrujúci Kondicionér 355ml L'Oréal Professionnel Mythic Oil Masque 200ml L'Oréal Absolut Repair Lipidium pre poškodené vlasy 250ml Schwarzkopf BC Oil Miracle Liquid Oil Kondicionér 150ml

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.