Keratín vo vlasoch

Obrázok

Čo je keratín a ako pomôže zničeným vlasom? Je množstvo faktorov, ktorými dennodenne poškodzujeme vlasy. Či už je to počasie, farbenie vlasov alebo používanie stylingových nástrojov. To má za následok, že sa z vlasov vytráca keratín.

Dnes však vieme tento keratín, ktorý vo vlasoch chýba, dodať kvalitnými produktami.

Čo je keratín?
Keratín je proteín /bielkovina/, ktorá je základnou zložkou vlasov, chlpov a taktiež nechtov. Tým, že keratín sa z vlasov rôznymi procesmi vytráca, o to sú vlasy náchylnejšie k poškodeniu. Preto sú vlasy často zničené, nepoddajné, slabé, veľmi rýchlo sa štiepia, sú krepovité. Ťažko sa s nimi pracuje, nedržia si svoj tvar.

Obrázok

Keratínová terapia pre zdravé a silné vlasy.
Produkty CHI Keratínovej línie premieňajú chemicky, mechanicky alebo namáhané vlasy na pevné, hladké a zdravé vlasy. Keratín, ktorý obsahujú, zaručuje obnovu a nápravu slabého vlasového vlákna. Skrotí poškodené a neposlušné vlasy. Vlasy sa stanú ovládateľnejšie a na dotyk hladšie.

Produkty obsahujú jedinečné ingrediencie, ktoré vlasy oživia a navrátia im stratený keratín.

  • Keratín – dôležitý proteín vo vlase, prirodzená rekonštrukčná zložka
  • Jojobový olej – zvlhčuje vlasové vlákna a pokožku, posilňuje a vypĺňa štruktúru
  • Arganový olej – zvlhčuje, podporuje elasticitu vo vlasoch a obnovuje ovládateľnosť

Kutikula, vonkajšia vrtsva vlasu opäť zosilnie, vlas sa stane pevnejším a preventívne dodaný keratín chráni vlas pred budúcim poškodením. Oživuje hebkosť a rozžiari lesk vďaka obsiahnutým výživným olejom z Jojoby a Arganu. Rovnako ochraňuje vlasy pred pôsobením tepla zo stylingových nástrojov a vonkajších vplyvov okolia.

Všetky produkty CHI Keratínovej línie obsahujú Keratrix™ technológiu, ktorá dodáva vlasom celodennú ochranu a starostlivosť.

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
 

 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.