Rýchla pomoc pre mastné vlasy.

Obrázok

Rýchla pomoc na mastné vlasy
Prišlo vám nečakane nejaké pozvanie, ale vaše vlasy sú mastné a v hroznom stave? Alebo ste len zaspali do práce a už si vlasy nestíhate umyť a vysušiť? Žiadny problém! Aj v tomto na prvý pohľad beznádejnom prípade existuje pár overených trikov ako nato.


Čo teraz?
To je asi prvá otázka, ktorá nás napadne, keď v zrkadle zbadáme svoje mastné vlasy a nemáme možnosť umyť si ich. Jednou z možností je „hodiť na hlavu“ nejakú pokrývku v podobe klobúka, šatky či šiltovky. Ak máte doma alebo v kabelke suchý šampón, potom patríte k pár šťastným ženám, ktoré sa nemusia báť za žiadnych okolností. Čo však robiť ak nie je po ruke ani jedno, ani druhé?

Púder
Vedeli ste o tom, že púder funguje podobne ako suchý šampón? Tento zázračný prášok, ktorý má doma bežne každá žena dokáže absorbovať masnotu z vlasov rýchlo a účinne. Takže ako nato? Jednoducho svoje vlasy pri korienkoch poprášte púdrom. Potom ich jemne premasírujte – aby púder mohol absorbovať  prebytočnú mastnotu a následne ho vyčešte hrebeňom.

Mokrý efekt
Či už máte vlasy dlhé, alebo krátke ako prvú pomoc proti mastným vlasom môžete použiť takzvaný mokrý efekt. Je to veľmi trendový efekt najmä v lete. Postačí vám nato gél, ktorý nanesiete na vlasy. Takto nikto nespozná že vaše vlasy boli mastné.

Tupírovanie
Ďalším skvelým maskovacím efektom je tupírovanie. Jednoducho svoje vlasy rozdeľte na jednotlivé „poschodia“ a začnite tupírovať. Tak svoje vlasy nadvihnete a trochu prevzdušníte. Potom ich jemne uhlaďte a po mastných vlasoch nebude ani stopy.

Hrubá čelenka
Ak nemáte chuť na klobúk či inú pokrývku hlavy, potom môžete využiť služby hrubej čelenky. Tá prekryje kritickú oblasť vlasov a vy môžete pokojne prežiť svoj deň.
Veríme, že naše rady vám pomôžu prekonať komplikovanú situáciu a vďaka nim budete v pohode a užijete si pekný deň. Pre prípad núdze by ste však mali mať doma poruke vždy suchý šampón.

Aké sú vaše skúsenosti so starostlivosťou o mastné vlasy? Akú kozmetiku používate, aby ste mali stále krásne vlasy? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Kérastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250ml L'Oréal Expert Volumetry SOS objemový Spray 78ml Kardashian Take 2 Dry Shampoo 150ml CHI Style Illuminate Restage Dry Shampoo 150g

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.