Starostlivosť o blond vlasy

Obrázok

Ak aj vy patríte medzi tie šťastné ženy, ktorým pristanú blonďavé odtiene vlasov- gratulujeme! Ste na pol ceste k úspechu. Blond vlasy vždy priťahovali pohľady a ženy s takouto farbou vlasou sú považované za nežné, romantické a veľmi zvodné.

Jediné mínus je to, že pokiaľ sa o svoju svetlú hrivu nestaráte, môže nastať úplná katastrofa. Blonďavé vlasy sú náchylnejšie na poškodenia a rozštiepené končeky, či inak zničené vlasy sú najviditeľnejšie na svetlých odtieňoch, preto im treba venovať náležitú pozornosť. A akým spôsobom docielite, aby plavé vlásky skutočne podčiarkovali vašu krásu? 

Obrázok

Farbené blonďavé vlasy sú krehkejšie, suchšie a matnejšie. Vyberajte si preto šampóny a balzamy špeciálne určené na blond vlasy. Poskytnú im extra dávku výživy, udržiavajú želaný blond odtieň a zvýraznia žiarivosť farby a melírov. Ak si vlasy pravidelne fénujete alebo žehlíte, používajte nezmývateľné kúry, ktoré vám zaručia ochranu vlasov na celý deň. Vyskúšať môžete aj rôzne „domáce recepty“ ako napríklad prepláchnuť vlasy svetlým pivom, použiť citrónovú šťavu na zosvetlenie vlasov alebo medovú masku s vajíčkom.

Obrázok

Ako malú špecialitku na lesk vlasov vám prinášame „vlasový recept“ od Jennifer Aniston. Slávna herečka nedá dopustiť na oplachovú kúru z aspirínu. Postup je jednoduchý- rozpustite vo vode 2 až 3 tabletky, podľa dĺžky vlasov, a použite po umytí vlasov namiesto kondicionéru.

Už len vybrať správny odtieň a vhodné líčenie a vaša cesta za dokonalým výzorom je u konca! :)

Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.