Starostlivosť o Clip-in vlasy - majte ich stále krásne

Obrázok

Predĺžte životnosť Clip-in vlasov správnou starostlivosťou.

Ak ste sa rozhodli pre kúpu clip-in príčeskov, určite chcete aby výsledný efekt vyzeral čo najlepšie. Málo žien si uvedomuje, že príčesky si taktiež vyžadujú starostlivosť, primárne pre to, lebo nemajú žiadnu výživu z vášho tela. Ako sa teda o clip-in starať, aby vyzerali čo najkrajšie?


Starostlivosť o príčesky sa často krát zanedbáva, veľa žien si totiž myslí, že večerným odopnutím vláskov z hlavy sa práca skončila. Avšak ani svoje vlasy nenecháte bez poriadnej starostlivosti a to isté platí aj v tomto prípade. Ako základ, ktorý by ste mali praktizovať každý deň je, že po odopnutí vlásky jemne prečešete, aby ste odstránili drobné nečistoty a zabránili tak zakučeniu príčeskov.
Obrázok

Obrázok

Ďalšou etapou je umývanie, resp. starostlivosť po umytí. Po umytí šampónom použite kondicionér, ktorý necháte 2-3 minúty pôsobiť a následne opláchnete. Clip-in tak ostanú hladké a jemné, rovnako ako vaše vlasy. Vlasový olej takisto nemôže uškodiť, práve naopak! Lesklé a zdravé vlasy docielite pár kvapkami vlasového oleja 1-2x do týždňa. Dbajte na to, aby vaše clip-in vlasy mali vždy svoje miesto.

Či už idete večer z diskotéky alebo z práce, nenechávajte príčesky len tak pohodené, ale vyčlente si v izbe čisté miesto, kde ich budete každý večer starostlivo odkladať. Pre čo najefektívnejší výsledok berte clip-in vlásky ako súčasť vás, nie ako niečo, čoho sa každý večer zbavíte a pôjdete spať. S dôkladnou starostlivosťou budete presne tou dlhovlasou bohyňou, za ktorou sa otáča každý muž a ktorou túži byť nejedna žena. Clip-in vám zabezpečia dychvyrážajúci výsledok, preto sa im odvďačte tým, že sa im budete venovať.

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.