2: Účesy pre podlhovastný typ tváre v hollywoodskom prevedení!

Obrázok

2: Účesy pre podlhovastný typ tváre v hollywoodskom prevedení!

Účesy pre podlhovastý typ tváre rozhodne nie sú žiadny problém. Svoje o tom vedia aj Sarah Jessica Parker, Liv Tyler, Hilary Swank alebo Kelly Reilly, ktoré pred zvedavým okom fotoaparátu vyzerajú vždy neodolateľne.

Obrázok
Schopnosť vedieť si vybrať správny účes v tomto prípade dokáže zázraky – vaša tvár môže byť oválnejšia alebo minimálne očarujúca a sladká. 

Podlhovastý typ tváre spoznáte jednoducho. Jej dĺžka je približne 1,5 násobkom jej šírky (alebo väčšia) a šírka čela je približne rovnaká ako šírka čeľuste. Takouto tváričkou sa môžu pýšiť aj mnohé hollywoodske hviezdy, napríklad Liv Tyler, Sarah Jessica Parker, Megan Fox, či Eva Longoria. Všetky tieto ženy sú považované za jedny  najkrajších vo svete filmu a s nasledujúcimi tipmi môžete zahviezdiť aj vy! 


Skúste:
Dĺžka vašich vlasov by mala siahať minimálne po bradu
Objemné účesy s jemnými vlnami
Plnú, rovnú ofinu alebo ofinu do strany

Obrázok

Obrázok

Vyhnite sa:
Účesom bez objemu 
Účesom, ktoré sú príliš do výšky
Vypnutým vlasom

Pracujte s dĺžkou vlasov po ramená. Táto dĺžka je ideálna pre váš typ tváre. Okrem toho, v kombinácií s jemnými alebo výraznejšími vlnami, bude váš účes supermoderný a vaša tvár bude pôsobiť okrúhlejšie. Skvelým riešením je aj objemný bob. Takisto zvážte ofiny na všetky spôsoby. A ako sa s tým popasovali slávne osobnosti? Takto!

Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.