Aký cop zvoliť na akú príležitosť?

Obrázok

Aký cop zvoliť na akú príležitosť?

Ak si myslíte, že cop je účes, ktorý vyšiel dávno z módy, potom ste na veľkom omyle. Existuje viacero obmien tohto účesy a aj vy s ním môžete kedykoľvek zažiariť a okrem toho, copy sú v roku 2015 opäť na výslní a nájdete ich na takmer každom prehliadkovom móle.


Obrázok

Klasický cop
Klasický cop pozná každá žena. Nie je nič jednoduchšie, ako stiahnuť vlasy do chvosta a vyraziť v ústrety novému dňu. Tento cop je vhodný na bežný deň do práce, či do školy. Ak zvolíte elegantný, uhladený cop, môžete pokojne vyraziť aj do spoločnosti, či na dôležité jednanie v práci.

Elegantný cop je vhodný aj na rôzne rodinné príležitosti, najmä ak okolo gumičky omotáte pár pramienkov vlasov, ktoré ju zakryjú. Tak dodáte copu nový šmrnc. Okrem toho, môžete použiť aj rôzne malé doplnky, vďaka čomu bude váš účes pôsobiť inak ako obyčajne.

Obrázok

Obrázok

Kde cop uviazať?
Na prvý pohľad možno bizardná záležitosť, ale múdra žena vie, že výška, v akej sa cop uviaže je rozhodujúca. Ak cop stiahnete nízko, pôsobíte ako nevinné žieňa. Stredná výška copu je klasika na každý deň. Ak však svoj cop vyčešete čo najvyššie, evokujete priebojnú a sofistikovanú ženu. Práve tento typ copu je vhodný aj na iné príležitosti (ako sme už spomínali vyššie, napr. rodinné oslavy, či dôležité stretnutia v práci..).

Obrázok

Cop na stranu
Opäť úžasný nápad vhodný na takmer akúkoľvek príležitosť. Ak si cop uviažete na boku, celkový dojem z vašej osobnosti bude úplne iný ako pri klasickom cope. Ak sa vám zdá tento účes málo trendy, potom doň zakomponujte malú ozdobu. Alebo vyskúšajte prepletaný, či rybí cop na stranu. Na obmenu tohto účesu vám skvele poslúžia vlnité vlasy. Tento typ copu je veľmi elegantný a je vhodný na oslavy, či dokonca na ples.

Obrázok

Boho copy
Tento typ copu je veľmi obľúbeným napríklad u celebrít. Celý fígeľ spočíva v tom, že vlasy sú vyčesané a majú extra dlhé „bubliny“. To znamená, že vlasy sú natočené na veľkých natáčkach a voľne padajú na chrbát. Super efekt dosiahnete najmä vtedy, ak máte veľmi dlhé vlasy, prípadne ak pomedzi „bublinky“ zapletiete farebné stuhy alebo podobné doplnky.

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.