Účesy na vianočnú nôtu:

Obrázok
Účesy na vianočnú nôtu

Ovládnite vianočný večierok svojim účesom! Vianoce neľútostne klopú na dvere a mnohé z nás musia okrem nakupovania darčekov riešiť aj iné, aktuálne „životne“ dôležité otázky.


Predvianočný čas je okrem hodín strávených v obchodných nákupných centrách aj časom vianočných večierkov, či už v kruhu rodiny, priateľov alebo kolegov z práce. Takéto akcie bývajú usporiadané len raz do roka, preto je jasné, že chceme vyzerať čo najlepšie. A čím žena dokáže viac oslniť, ako dokonalým účesom?:)

Aj v tomto prípade platí, že kreativite sa medze nekladú. Jednoduchý účes môžete oživiť nejakou vlasovou ozdobou, ideálne vo vianočne červenej alebo rozprávkovo striebornej, či zlatej farbe. Takéto účesy vám nezaberú viac ako 10 minút a skvele ukážu vašu prichádzajúcu vianočnú náladu. 

Obrázok
Ďalšou skvelou alternatívou sú copy. Sú časovo náročnejšie, avšak výsledok rozhodne stojí za to! So zapletenými copmi na všetky spôsoby bude váš účes rozhodne nezabudnuteľný! 

Obrázok

Obrázok

Pre odvážnejšie milovníčky Vianoc máme taktiež pár tipov. Do vlasov môžete pripnúť hocičo, čo sa vám spája s vianočnou tématikou. Zaručujeme vám, že po takomto účese z vás rodina, či kolegovia rozhodne nespustia oči!

Obrázok

Obrázok

Aký účes ste zvolili na vianočný večierok vy? :) Podeľte sa s vašimi nápadmi v komentároch! 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.