Inšpirujte sa odtieňmi Clip-in vlasov

inspiracia_s_clip_in_vlasmi_www.nanicvlasy_sk

 

Ak plánujete urobiť zmenu so svojimi vlasmi, či už zmeniť strih, predĺžiť alebo zahustiť svoje vlasy, určite premýšľate aj nad vhodným odtieňom. Začal sa rok 2018 a tak, ako každý rok, bude aj tento niečím zaujímavým a niečím výnimočným.

Nový rok, nové JA! Aj takto môžete vyštartovať do nového roka. Preto sme sa Vás rozhodli inšpirovať 39 odtieňmi Clip-in vlasov, ktoré Vám uľahčia vybrať si ten správny odtieň.  Či sa už rozhodnete pre jednoliaty odtieň, melír alebo vždy trendy Ombré, zmena, pre ktorú sa rozhodnete Vám určite prospeje. 

Ak Vás niektorý odtieň Clip-in vlasov zaujal, je to skvelá inšpirácia pre Váš nový image. Urobte to! Zmeňte farbu vlasov! Ak si nie ste istá, či práve Vám bude sedieť vybraný odtieň, poraďte sa so svojou kaderníčkou. 

Clip-in vlasy a ich jedinečná moc!

Dennodenne radím ohľadom správneho výberu odtieňa. Veľa z Vás, mi posielate náhľad z našej stránky, o ktoré Clip-in vlásky máte záujem a či by Vám sedel tento odtieň. Vzápätí mi pošlete Vašu aktuálnu fotografiu vláskov, len aby ste sa uistili, či ste zvolili správne. Hneď vidím, či Vami vybraný odtieň je správny, alebo potrebujete iný. Stáva sa, že potrebujete iný odtieň a keď sa Vás opýtam, prečo ste si vybrali práve ten, odpoveď znie, lebo sa mi páči :)

Aj preto som sa rozhodla napísať tento blog, aby som Vám povedala, nebojte sa experimentovať. Ak sa Vám páči niektorý z odtieňov prispôsobte svoje vlásky ku Clip-in vlasom.  Nie len že zmeníte farbu svojich vlasov, ale tak ich môžete aj predĺžiť alebo zahustiť naraz. 

Vlasy si nebudete asi farbiť doma, určite navštívite svoju kaderníčku. Vezmite so sebou aj nové Clip-in vlasy a šup do kaderníctva. Kaderníčka Vám zafarbí vlasy podľa Clip-in a nie len to? Samozrejme Vám ich rovno aplikuje a upraví Váš nový účes. Verte mi, že keď sa preto rozhodnete, nebudete ľutovať. Nebudete veriť vlastným očiam. Ak s Clip-in vlasmi nemáte ešte skúsenosť, výsledný efekt Vám vyrazí dych! Zaručene! Vaše vlasy budú zrazu dlhšie, hustejšie, dokonalo upravené. Ani vo sne by Vás nenapadlo, že takto môžete vyzerať. Výsledok je ohromujúci! Clip-in jednoducho robia s vlasmi divy :)

Prejdite na kategóriu Clip-in vlasy a inšpirujte sa odtieňmi :) Všetky videá nájdete aj na našom YOUTUBE kanály.

Autor Simonka nanicvlasy.sk

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.