Prečo muži milujú na ženách dlhé vlasy?

Obrázok

Prečo muži milujú na ženách dlhé vlasy?

Muži naozaj zbožňujú dlhovlásky! Skúste sa opýtať hocijakého vášho priateľa opačného pohlavia, väčšina vám povie, že jednoznačne vyhrávajú dlhé! Prečo je to tak?

Obrázok
Farbu vlasov riešia väčšinou ženy. Pre mužov je málokedy podstatné, či ste blondínka, bruneta, čiernovláska alebo máte vlasy zafarbené nejakým netradičným odtieňom. No dĺžka vlasov je pre nich podstatná - dlhé vlasy sú niečo, čo si všimnú už z diaľky. Hustá dlhá koruna krásy bola odjakživa symbolom ženskosti. Dlhovlasé ženy boli vyobrazované už v dávnych dobách na jaskynných maľbách a z toho vyplýva,  že dlhovlásky boli nejakým spôsobom oslavované a uctievané.

Obrázok
Neskôr sa na základe štúdií malieb ukázalo, že v tých časoch boli dlhovlasé ženy považované za plodnejšie a príťažlivejšie. To platí mnohokrát aj dnes. Vlasy, ktoré siahajú od ramien až po lopatky sú pre mužov lákadlom, ktorému nemôžu odolať. 

Obrázok
Dĺžka ženských vlasov vyjadruje vašu náladu a odráža osobnosť, vaše vlastnosti a sebavedomie. Dlhovlásky boli vždy považované za hravé, pozitívne a zábavné, zatiaľ čo krátke účesy môžu pôsobiť stroho a prísne. Pokiaľ ste sa rozhodli nechať si dlhé vlasy, budete potrebovať veľkú dávku trpezlivosti. Rast vlasov si vyžaduje čas a máloktorá to vydrží. Našťastie pre tie, ktorým sa nechce čakať, máme skvelé riešenie! Zaručujeme vám, že s našimi clip-in vláskami docielite, že z vás muži nespustia oči!! :)

Obrázok

Obrázok


Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.