Clip-in vlásky a môj príbeh

Na začiatok chcem priblížiť celý zmysel tohto kroku, prečo sme sa rozhodli pracovať na tejto stránke, pre koho to robíme a prečo nám na tom vlastne záleži.

ObrázokČasto krát som sa zobúdzala ráno už so zlým pocitom a zlou náladou. Vedela som, že opäť strávim pred zrkadlom niekoľko dlhých minút rozmýšľaním čo urobím s mojími úplne nanič vlasmi. Nieže by boli v totálne beznádejnom stave, ale po rozpustení svojich vlások sa žiadna radosť v mojich očiach nekonala.

Skúšala som preto rôzne strihy, krátke, po plecia, mikádo, no dlhým vlasom som sa statočne vyhýbala. Až ma raz priateľ (onedlho manžel ) prehovoril, aby som skúsila nosiť vlásky dlhé a nestrihala sa. Ja som nešťastne prikývla, no v podvedomí som stále nosila myšlienku, že to bude hrozné. Poznala som si svoje vlasy a vedela som, že z toho nemôže byť nič ohromujúce. Jednoducho moje vlásky nikdy nebudú krásne, husté a dlhé, ako to všetci chlapy vidia v reklamách na Head & shoulders.

Po pár mesiacoch sa splnili moje očakávania a na hlave som nosila vlasy, ktoré neboli ani krátke, ani dlhé, ani rozpustiť a ani zopnúť do copa, hrozné! Riešila som v sebe myšlienku, kde sa čím skôr opäť ostrihať, no na druhej strane som nechcela sklamať priateľa, pretože som vedela, že jemu sa moje dlhé vlasy páčia.  

Tak som začala hľadať možnosti a riešenia. Niekedy v tej dobe som sa prvý krát stretla s metódou clip in predĺžovanie a zahusťovanie, ktoré bolo pre mňa najjednoduchšie a aj najdostupnejšie. S ohromným nadšením som si ich objednala a fungovalo to úplne úžasne. Po pár minútovom tréningu som si vlásky nasadila a cítila som sa naozaj prekrásne. Môj priateľ žiaril so mnou a hneď vyfotil niekoľko desiatok fotografií. Tešila som sa na každé spoločné prechádzky, nakupovanie, jednoducho cítila som sa príjemne, pekne a atraktívne.

Po niekoľkých dňoch mi však začali vadiť „maličkosti“, ako tmavé klipky (pukačky) na blond clip in vláskoch,  tmavé prešitie na blond odtieni, miesto najsvetlejšej blond, odtieň žltý, neprirodzené štiepenie vlasov, čo bolo spôsobené ochrannou kutikulou (povrchová vrstva vlasu), ktorá neprúdila v jednom smere a ďalších drobných, neskôr naozaj podstatných chýb.

Tak som začala hľadať ďalej. Vedela som, že tento spôsob predĺženia a zahustenia vláskov je skvelý, len nájsť niečo, čo bude stáť za to.

V tomto období som sa úplne náhodou zoznámila, už dnes s mojou priateľkou, majiteľkou niekoľkých salónov a obchodov v Londýne. Nechala som si poradiť a vyskúšala som jej výrobok clip in, ktorý si sama spracováva. V tom momente som vedela, že som našla to, čo som hľadala. Farba sadla úžasne, kvalita spracovania na jedničku a kutikula v jednom smere, čo znamena pojem REMY!

Obchod s Clip-in Vlasmi

Som úplne presvedčená, že kvalitnejší, dostupnejší a jednoduchší spôsob na predĺženie, po prípade zahustenie vláskov už nenájdem. Preto som sa rozhodla, že pomôžem ženám, ktoré majú podobné problémy so svojimi nanič vlasmi ako som mala ja a pripravila som v spolupráci s mojou priateľkou úžasné, dostupné a kvalitné riešenia!

Simona :-)

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
Anonymný

Ahoj simka, tak som kukla na tu Vašu stránku a je super, klobuk dole. normalne rozmyslam nad nejakymi vlaskami do svadobneho účesu. držim palce. pa majulkab

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.