Kozmetika na predlžené vlásky

Oslovila nás spoločnosť, ktorá distribuuje vlasovú kozmetiku pre profesionálov. Je to kvalitná kozmetika na báze prírodných materiálov s čistiacimi, hydratačnými, regeneračnými a spevňujúcimi účinkami na vlasy a pokožku.

Nás zaujímajú samozrejme hlavne prípravky určené na predlžené (mŕtve) vlásky. Táto vlasová kozmetika so svojimi mimoriadnymi vlastnosťami by mala výrazne predlžiť život CLIP-IN vláskom a udržať ich čo najdlhšie v TOP kondícii. Dobrá správa je, že táto kozmetika aj napriek svojej vysokej kvalite bude dostupná za veľmi priateľské ceny!

Naša webová stránka dostala príležitosť Vám túto kozmetiku verejne ponúknuť, vďaka dobrému menu a veľkému počtu spokojných zákazníkov. Ale ešte pred tým, kým sa pustíme do dlhej a náročnej práce, chcem vidieť na facebooku palčeky hore, poprípade diskusiu (ak sa Vám táto myšlienka páči), aby sme mali motiváciu to pripraviť a dokončiť. :)

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
Anonymný

dobry deň, ja by som si od vás veľmi rada zakúpila od vás aj takúto kozmetiku na vlasky,pretože mam od vás zakúpené aj clip in Remy 100% ľudské vlasky a rada by som si ich udržala čo najdlhšie krásne. Spokojná zákazníčka.

Obrázok používateľa admin
admin

Dobry vecer, nova kozmetika je vo faze testovania. Nechcem ponukat nieco nasim zakaznickam o com nebudem 100% presvedcena. V kazdom pripade dam vsetkym vediet ako to prebehlo, dakujeme za zaujem, zelam prijemny vecer, Simona - nanicvlasy.sk.

Obrázok používateľa Anonymný
Anonymný

dobry den chcem sa opytat ako je to stou kozmetikou rada by som sa k niecomu dostala hlavne k nejakemu balzamu ktory sa da pouzit kazdy den na suche konceky a na lesk vlasov.alebo vas prosim aby ste mi nieco poradila scim mate dobru skusenost
Dakujem za odpoved andrea

Obrázok používateľa admin
admin

Dobry den Andrea. Testovali sme niekolko znaciek. Ale vsetko nam prislo podobne ako kozmetika, ktora je volne dostupna. Preto sme to nechceli hodit do ponuky a ospevovat ich zazracne ucinky. Ale nevzdavame to. Oslovuje nas vela firiem a som presvedcena ze nieco predsa najdeme. Radi by sme ponukli kvalitny a cenovo dostupny produkt. Ale ako prvu pomoc vam mozem poskytnut toto: 

Vlasky umyt detskym samponom, nevyhnutne pouzit aj kondicioner. Mozete pouzit niekedy aj masku, popripade olejovy zabal (najst si znacku volne dostupnu na trhu, hlavne nech je na suche vlasy). Po umyti ak su vlasky suche, preceste ich skutocne len jemne a riedkou kefou, popripade hrebenom. Pred pripadnym zehlenim pouzit kvalitny tepelny sprej. Na suche konceky vlasov naniest olejcek, popripade sprej. Napriklad tento bezoplachovy regeneracny sprej gliss kur. Ten mozete pouzivat denne.

Ak bude nieco nove ohladom kozmetiky, budeme o tom informovat na facebooku. Dakujeme!

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.