Koronavírus COVID-19 a predlžovanie vlasov

 

už je to mesiac, čo sme súčasťou nového sveta, ktorý nás dennodenne ovplyvňuje. Ktorý nám nedovolí robiť bežné veci tak, ako sme na ne boli zvyknutí.

Vôbec si netrúfam povedať, kedy sa budú tieto prísne opatrenia pomaly uvoľňovať. Určite aj vy sledujete korona-dianie a všetko s tým späté. Nedá sa tomu vyhnúť. Dokedy budú kadernícke služby obmedzené?

Kedy budeme môcť konečne navštíviť svojho kaderníka/čku? Každý deň dostávam množstvo emailov, správ na FB a instagram, od zákazníčok ktoré nosíte práve naše TAPE-IN vlásky. Aplikáciu, ako aj prepojenie vláskov ste zverovali do rúk svojich kaderníčok. Čo robiť práve teraz, keď vám nemá kto pomôcť s napojením alebo prepojením (posúvaním) Tape-in vláskov v tomto období?

Ak potrebujete Tape-in vlásky posúvať, ale momentálne Vám to nemá kto urobiť, no na vlásky ste si tak zvykli, že bez nich už nemôžete byť, nezúfajte. Pre toto obdobie môžete zvoliť spôsob predĺženia vlasov pomocou našich Clip-in vlasov. Jednoducho si svoje Tape-in vlásky dajte dole, pekne si ich uschovajte do doby, kedy vám ich opäť vaša kaderníčka napojí.

Všetky odtiene Tape-in vlasov v našej ponuke sú identické ako pri Clip-in vlasoch. Máte na výber rovnaké dĺžky a tiež odtiene (ak nosíte Tape-in v odtieni #2 Tmavohnedá, zvoľte Clip-in v odtieni #2 Tmavohnedá). Keďže jedna sada Tape-in vlasov slúži na kompletné predĺženie resp. zahustenie vlasov musíte zvoliť tiež Clip-in sadu na to určenú. V našej ponuke sú to Clip-in Premium (v štandardnej hustote, dĺžky od 35cm-65cm, v hustote od 110g-130g) a Clip-in Premium Plus (v extra hustote, dĺžky od 35cm-65cm, v hustote 150g-210g).

Musíme vydržať a musíme sa vynájsť aj v tomto nepriaznivom období. Urobiť zmeny, poradiť si, veď vždy sa dá nájsť nejaký spôsob. Verme, že to už dlho nepotrvá a opäť sa vrátime do bežného života.

Sme tu pre vás a sme nesmierne radi, že aj v tomto období vám môžeme robiť radosť s našimi vlasmi. Vieme, že sa stali neodmysliteľnou súčasťou vás, nech sa deje čokoľvek. Spolu to zvládneme a buďme naďalej zodpovední :)

Ďakujeme za Vašu priazeň :)

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.