5 výhod nosenia Clip-in vlasov

 

Máte účes, ktorý je na váš vkus príliš krátky? Chceli by ste vo vlasoch trochu viac objemu? Alebo vás často nudia vaše vlasy a chcete ich zmeniť bez toho, aby ste ich zmenili nastálo?

Ak ste na niektorú z týchto otázok odpovedali ráznym „áno“, určite budete chcieť preskúmať bezproblémové predlžovanie vlasov pomocou clip-in. Tieto jemné, ale šikovné vlasy sú jedným z najjednoduchších spôsobov, ako si upraviť vlasy, predĺžiť ich alebo im dodať objem. Aplikácia clip in vlasov zahŕňa 2 kroky - pripevnite ich na vlasy, prečešte a môžete ísť!

Zaujíma vás výhody predlžovania vlasov pomocou clip-in? Tu je päť z nich:

• Vďaka nim budú vaše vlasy dlhšie a hustejšie

Jedným z najpopulárnejších dôvodov pre nosenie clip-in vlasov je to, že sú skvelým spôsobom ako predĺžiť vlasy. Čakanie, kým vám narastú vlasy, môže trvať roky a niekedy jednoducho chcete ten neuveriteľný pocit mať opäť dlhé vlasy hneď :) Našťastie clip-in predlžovanie vlasov je dostupné v rôznych odtieňoch a dĺžkach, takže u nás určite nájdete tú, ktorá je najbližšie k vášmu aktuálnemu odtieňu.
Vďaka nim sú vaše vlasy hustejšie, čo je skvelá výhoda, ak chcete svojim vlasom dodať objem. Celkovo je tento typ predlžovania vlasov fantastický pri zlepšovaní vzhľadu vašich vlasov.

•Ľahko sa nanášajú

Hlavnou výhodou clip-in predlžovania vlasov je to, že sa jednoducho aplikujú, čo vám ušetrí peniaze za drahé výlety do salónu kvôli ich aplikácii. Tieto vlasy môžete použiť kdekoľvek, kde vám to najviac vyhovuje, a na ich nasadenie nebudete musieť používať teplo ani lepidlo. 

Jediné, čo musíte urobiť, je oddeliť si kúsok vlasov, vyčesať ho smerom nahor, prichytiť tieto vlasy štipcom. Potom si na hlavu nasadiť časť clip in sady, teda jeden pás clip in vlasov. Použite mierny, jemný tlak na zacvaknutie clip in sponiek a ich zaistenie. Akonáhle sponky zavriete, prehodíte prichytené vlasy štipcom dole na clip in pás a môžete prejsť na ďalšiu časť vlasov.

• Ponúkajú dočasnú zmenu

Ak chcete zmeniť svoj vzhľad čo i len na pár dní, clip-in predlžovanie vlasov je tou správnou cestou. Ponúkajú vám flexibilitu nosenia dlhších účesov len niekoľko dní alebo týždňov. Môžete si ich aplikovať aj na špeciálnu udalosť a dodať vášmu účesu extra šmrnc. Ak vás omrzia, jednoducho ich dáte dole a odložíte. Žiadne trápenie, žiadne starosti. 

• Nepoškodzujú vaše vlasy

Jednou z najdôležitejších výhod clip-in predlžovania vlasov je to, že nepoškodzujú pokožku hlavy, ani vlasy. Nebudete musieť neustále vystavovať svoju hlavu lepidlu alebo teplu, čo je jeden z najrýchlejších spôsobov, ako vlasy a pokožku poškodiť. 
 

• Ľahko sa umývajú a udržiavajú

Parochne sú skvelé, ale ich údržba môže byť neuveriteľne únavná. Koniec koncov, staráte sa o parochňu plnú vlasov, takže pri zaobchádzaní s parochňami musíte byť opatrní. Našťastie je oveľa jednoduchšie starať sa o clip-iny. Obsahujú výrazne menšie množstvo vlasov oproti parochni, čo skracuje čas strávený umývaním a údržbou. Stačí si clip in vlasy zložiť z hlavy, prečesať ich a umyť ich vlažnou vodou s hydratačným detským šampónom. Pre ľahšie rozčesávanie a lesk odporúčam použiť a jemnú masku. Následne nechajte prirodzene uschnúť na vzduchu a je to!

Záver

Clip-in predlžovanie vlasov je fantastický spôsob, ako zmeniť účes bez toho, aby ste sa k tomu zaviazali. Ľahko sa nasadzujú, udržiavajú a môžete si ich nasadiť v pohodlí domova. S neuveriteľnou rozmanitosťou clip-in vlasov určite nájdete to pravé pre vás!

Vlasy z našej ponuky posielame do celého sveta.  Luxusné kvalitné clip-in ľudské vlasy Remy. Naše produkty sú jedinečné v našom obchode, čo zaručuje, že rovnaké vlasy nekúpite nikde inde. Zakúpte si clip-in vlasy ešte dnes a o pár dní vám vyčarí úsmev váš nový image!

https://www.nanicvlasy.sk/potrebujete-poradit-pri-vybere.html

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.