Clip in vlasy v lete

 

Čo vo Vás vyvoláva myšlienka na leto ? V nás krásne slnečné dni, teplý, ale osviežujúci vánok a kopec skvelých zážitkov, ktoré vždy v lete máme možnosť zažiť.

Leto je ako stvorené na stretávanie sa s priateľmi a oslavy rôzneho druhu. Zo šatníka vyberáme naše najkrajšie a najfarebnejšie kúsky a každé ráno sa zobúdzame so slnečnými lúčmi na tvári. Chystáte sa cestovať? Alebo plánujete s kamoškami večerný výjazd mestom? Máme pre Vás skvelý tip, ako zažiariť. 

Ruku na srdce, každá žena miluje svoje vlasy, o to viac, ak sú upravené, husté a dopĺňajú jej celkový vzhľad. Vedeli ste, že Váš účes, strih a farba vlasov ovplyvňujú aj súmernosť celej Vašej postavy, či vyrovnávajú farebné rozdiely pleti? Ak ste sa nenarodili s hrivou ako levica, nie je to Vaša chyba a máme pre Vás dobrú správu. S našimi clip in príčeskami si do pár minút vytvoríte účes, po akom ste vždy túžili. Clip in vlasy sú jedinečné práve v tom, že ich viete rozmanito využiť. Či už si vlasy češete do copu, drdolu, alebo ich nechávate voľne rozpustené, naše príčesky Váš účes zahustia a vytvoria efekt objemu a ženskosti.

V lete sú u žien obľúbené jemne vyčesané vlasy do nedokonalého drdolu a zvyšok rozpustený na ramenách. Vrkoče, zapletené vlasy, sexy copy, toto všetko dokážete najlepšie, ak máte vlasy husté a dlhé. Najviac „in“ sú každoročne prirodzené vzhľady. Niektoré pôsobia, ako by ste vyšli zo slanej morskej vody a nechali si vlasy vysušiť vetrom do prirodzených vĺn.

S našimi vlasmi sa skvelo pracuje, preto nebudete potrebovať hodiny na to, aby ste dosiahli požadovaný vzhľad. Ak sa o svoje vlásky budete starať aj v lete, budú Vám dlho spoľahlivo slúžiť. Nikdy si ich nezabudnite jemne prečesať a v lete používať aj ochranné prípravky proti poškodeniu slnečným žiarením. Starajte sa o nich rovnako, ako by boli Vaše vlastné. Pretože aj sú . Nielen v lete, ale po celý rok je vhodné ošetriť clip in vlasy prípravkami, ktoré ich hydratujú a dodajú lesk. Nielenže budú vyzerať nádherne, ale predĺži sa aj ich celková životnosť. Minimálne raz do týždňa im doprajte takúto kúru.

Tento rok sa budeme stretávať aj so zvýšenou dezinfekciou v bazénoch, či wellnessoch, preto odporúčame, aby ste svoje clip in vlasy po namočení nikdy nenechali vysušiť bez ďalšieho umytia. Chlór a rôzne soli v prípravkoch môžu silno narušiť štruktúru vlasu, ktorý už nie je vyživovaný ako Vaše vlastné vlasy. Ak ste sa rozhodli, že sa s Vašimi clip in vlasmi budete aj kúpať, odporúčame, aby ste si urobili cop, alebo zaplietli vlasy do vrkoča. Keď vyjdete z vody, nebudete mať problém si vlasy rozčesať a vysušiť. 

Možno by Vám to hneď nenapadlo, no aj Vaše príčesky treba chrániť pred slnkom. Tak ako Vaše vlasy, aj clip in sa môžu vysúšať a ak ste si ich farbili, môžete pozorovať aj zmenu farby spôsobenú slniečkom. Noste spoľahlivú ochranu a zadovážte si šatku, či trendový klobúk na leto! 

Vašich clip in vlasov sa v lete určite nemusíte vzdať. Práve naopak. Aj vďaka nim budete hviezdou pláže, či letnej oslavy s priateľkami. Dôkladne sa však o ne starajte a ony Vám to vrátia aj po lete svojim nádherným vzhľadom. 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.