Dilema! Clip-in vlasy s 8 alebo 10 pásmi?

Občas riešime s našimi zákazníčkami dilemu čo je lepšie, „8 pásov v sade alebo 10 pásov v sade a aké šírky sú optimum?“. Detailnejšie sa vyjadrím k tomuto problému práve v tomto článku.

Pri komunikácií s mojím dodávateľom a pri samotnej príprave CLIP-IN som trvala nekompromisne na tom, že naše sady musia obsahovať 10 pásov (10 jednotlivých šírok v jednej sade CLIP-IN). Hneď to aj zdôvodním prečo.

Pravda je, že 10 pásov CLIP-IN, v našom prípade to je až 120cm vlasov, je maximum na trhu. Je to aj maximálny počet pásov na pohodlnú aplikáciu a nosenie. A tam vzniká občasná dilema, prečo kupovať až 10 ks šírok, keď v niektorých prípadoch mi absolútne postačia 7 ks, resp. 8 ks.

A ja sa pýtam prečo nie :). Ak cena nie je výrazne vyššia, poprípade je rovnaká alebo dokonca nižšia ako pri 8 ks sade, prečo nevyužiť to, že sada obsahuje až 120cm vlasov!

Aj keď po nasadení CLIP-IN zistíte, že vám skôr vyhovuje 7, resp 8 pásov, obrovskou výhodou je, že šetríte zvyšné pásy na prípadnú výmenu. Dokonca niektoré naše klientky použijú 10 pásovú sadu na 2 etapy. V prvej etape je využitých 5 pásov a po ich životnosti následne vymenia 5 pásov za nové.

Alebo ďalšia, pre mňa veľmi podstatná výhoda 10 pásovej sady je nasledovná. Ak po nasadení CLIP-IN Vám ostanú ležať na stole 1 alebo 2 zvyšné pásy, použite ich na testovanie. Tak ako to robím aj ja. Potrebujete clip in vlasy nafarbiť, experimentujete so žehličkou, kulmou, strihaním, rôznou vlasovou kozmetikou? Otestujte si to práve na zvyšnom „nepotrebnom“ páse. Je to úžasná výhoda, keď nemusíme experimentovať na celej CLIP-IN sade, poprípade na jednom páse, ktorý je tak dôležitý pre náš nový vzhľad.

Preto sme sa snažili pripraviť sady s maximálnym počtom pásov a maximálnou hustotou a to za (dovolím si povedať) najpriaznivejšiu cenu na trhu.

Toto je ukážka ako efektívne využiť všetkých 10 CLIP-IN pásov. V niektorých prípadoch sa najkratšie šírky (5cm) úplne nevyužijú. Avšak práve toto je skvelá príležitosť na rôzne experimenty, ktoré môžu tieto CLIP IN pásy v kľude absolvovať.

 Image

Komentáre

Obrázok používateľa admin
admin

Uz som sa stretla s nazorom, preco 10 pasov, ked mozem mat 8 :). Vynalozili sme velke usilie, aby sme ziskali 10 pasov v jednej sade a myslim, ze vyhody su zrejme. A nakoniec uz sme minimalne 2, ktore suhlasia :)

Obrázok používateľa admin
admin

12 je uz vela. 8 az 10 pasov je akurat. Ak mate na hlave pripnutych viac ako 10 pasov, moze to zacat vadit. Ak chceme aby CLIP-IN vlasky boli hustejsie, kazdy pas presijeme dvojitou vrstvou vlasov. Pocet pasov sa zachova a hustota je vyrazne vyssia ...

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.