Poradíme Vám pri výbere

 

Naše vlásky splnia presne vašu predstavu o nádherných vlasoch. Vďaka našim jedinečným príčeskom, vyrobených zo 100% ľudských vlasov dosiahnete neuveriteľnú premenu.

Naše vlasy sú jednoducho tie najlepšie, najkrajšie a hlavne prirodzené. Žiadny umelý príčesok po aplikácií nevytvorí tak prirodzený výsledok, ako príčesok z pravých ľudských vlasov. Tam je rozhodujúca len cena, umelé vlasy (rôzne typy umelých vlákien) sú lacnejšie, no aj taký výsledok treba očakávať. 

Ľudské vlasy kvalitne spracované, tak aby ich životnosť bola čo najdlhšia si držia svoju cenu. Vlasy tvoria veľkú časť nášho zovňajšku, preto stave na prirodzenosť, ktorá sa stane Vašou súčasťou, nie umelina, ktorú bude vidieť. Noste vlasy s radosťou bez akýchkoľvek pochybností. 

Každá žena, si zaslúži mať vlasy, po akých túži. Ak ste sa teda rozhodli svoje vlásky predĺžiť, alebo zahustiť, tak neváhajte a urobte si radosť ešte dnes. 

Ak si vyberáte a neviete si vybrať, sme tu pre Vás. Ak vám v inom eshope neodpisovali, alebo nemali na vás čas, u nás sa to nestane. Odpisujeme veľmi rýchlo, poradíme veľmi rýchlo a sme vám k dispozícii takmer všade. Stačí nám napísať alebo zavolať. 

Vyvarujte sa chybám pri nákupe - Najčastejšie chyby pri výbere:
99% Výber nesprávneho odtieňa:
Vybrať si odtieň správne tvorí 99% úspechu s výsledkom. Potom to je už len doladiť metódu predĺženia/ zahustenia vlasov, dĺžku a hustotu.

V našej ponuke máme okolo 50 odtieňov, záleží podľa sady. Pri niektorých je viac, pri niektorých je menej. My ženy máme nespočetne veľa odtieňov, preto môžete mať niekedy problém, vybrať si odtieň správne. 

V tomto prípade odporúčame:
a). Poraďte sa s nami.
pošlite nám Vaše aktuálne foto vláskov, rozpustených, fotených na dennom svetle (bez akýchkoľvek úprav, filtrov)
b). Netipujte výber správneho odtieňa - Je to úplne nesprávny postup, spoliehať sa, že si vyberiete správne. Ak máte špecifický odtieň, alebo sa rozhodujete medzi 2 alebo 3 odtieňmi   netriafajte sa s tým, že následne budete vlásky meniť. Napíšte nám, takto predídeme zbytočnej výmene tovaru. Naše vlásky poznáme dokonalo, 11 rokov radíme desiatkam zákazníkov každý deň, preto radi poradíme aj Vám. Takto Vám sadne odtieň na 100% a s nákupom u nás budete maximálne spokojná.

1. Čo ak máte odtieň, ktorý v ponuke nemáme, ale vy chcete vlásky od nás? - S dofarbením

Je to úplne jednoduché. Napíše nám, pošlite nám Vaše aktuálne foto a v takom prípade sa vyberie ten najbližší odtieň k Vašim vlasom. Keďže v naše metódy predlžovania/zahustenia vlasov sú použité 100% ľudské vlasy, najkvalitnejšie, najprepracovanejšie na trhu, môžete si vlásky následne dofarbiť do požadovaného odtieňa.
- odporúčame nami overené farby bezamoniakové Loreal Paris.

2. Čo ak máte odtieň, ktorý v ponuke nemáme, ale vy chcete vlásky od nás? - S nedofarbením
Ak na základe poradenstva nevyberieme identický odtieň ale len najbližší tým, že nebudete chcieť vlásky dofarbovať, v tomto prípade odporúčam navštíviť kamennú predajňu, kde si budete môcť vlásky pozrieť. Určite nerobte u nás nákup a následnú výmenu, keď to dopredu spolu odkomunikujeme. Radi by sme sa vyhli zbytočnej výmene/vráteniu tovaru, Ďakujeme.

3. Výber odtieňa pretože sa vám páči a pritom nie je to váš odtieň 
a) Keď vám poradíme odtieň (napr. #18) objednajte si ten odtieň (#18), ktorý vám poradíme, nie ten, ktorý sa páči vám. Zbytočná výmena/vrátenie tovaru.
b) Nevyberajte si ani bez poradenstva pred nákupom odtieň, ktorý sa páči vám, ale nie ste si stá, že vám bude sedieť. Radšej sa s nami dopredu poraďte.

4. Ak ste si zakúpili vlasy v inom obchode.
UPOZORNENIE: Ak ste kupovali príčesky v inom kamennom či internetovom obchode NIKDY si nevyberajte u nás odtieň na základe rovnakého názvu odtieňa (napr. Tmavohnedá) alebo číselného označenia (#2). Každý predajca má svoje označenie, preto označenie #2 nie je totožné s naši odtieňom označeným #2. Radšej sa s nami poraďte :)

ZHRNUTIE:
Chceme, aby ste vedeli, že túto prácu milujeme a sme tu pre vás. Neskrývame sa za eshop, ale budujeme si osobný prístup s každým zákazníkom, ktorý sa rozhodne pre vlasy od NaničVlasy.sk. Sme tu preto, aby sme vám poradili pred, počas aj po nákupe. Naše vlasy sú špecifický tovar, ktorý je svojim spôsobom jedinečný, (len naša výroba, v žiadnom inom kamennom či internetovom obchode naše vlasy nekúpite) ktorý my dokonalo poznáme a preto vám vieme PORADIŤ PRI VÝBERE, tak ako nikto :)

Vlasy, ľudské vlasy, vlasy na predĺženie a zahustenie, clip-in vlasy, tape-in vlasy, vlasy na páske, vlasy na sponkách, ako si predĺžiť vlasy, ako si zahustiť vlasy, pravé vlasy, živé vlasy, dlé vlasy, husté vlasy. 

Tešíme sa na vás
Váš obchod s vlasmi 
Tím NaničVlasy.sk


 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.