Prečo je hustota clip in vlasov dôležitá

 

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo nikdy nepripravia dvaja kuchári z tých istých ingrediencií rovnako dobré jedlo?

Pretože každý z nich ovláda svoje tajomstvo kuchyne a tak trochu podobne je to aj s našimi vlasmi a príčeskami. Keďže náš záujem o zákazníka nekončí predajom produktu a dodaním tovaru, rozhodli sme sa Vás zasvätiť do tajomstva našich príčeskov a vysvetliť, prečo naše spokojné zákazníčky aj po rokoch nakupujú u nás. 

Poradíme pri výbere

Sme s Vami každodennom kontakte, pretože ste nám jednak prirástli k srdcu a preto, lebo si uvedomujeme, že výber správneho produktu pre zákazníčku je to najdôležitejšie. Aby bola s našimi vlasmi spokojná a nosila ich rada, vždy jej radi poradíme s výberom odtieňa, dĺžky, či konkrétneho typu predlžovania. Častokrát nás kontaktujú ženy, ktoré už v minulosti nakúpili niekde inde, no so svojim produktom neboli spokojné. Nedosiahli želaný efekt a zbytočne zanevreli na tento spôsob úpravy účesu. Jednoducho mali pocit, že napríklad clip in vlasy nie sú pre ne. 

Najčastejšou chybou, ktorá sa pri nakupovaní príčeskov stáva je to, že sa zákazníčky orientujú na dĺžku prameňov. Avšak rozhodujúcim parametrom, ktorý dotvára dokonalý výsledný efekt je predovšetkým hustota prameňov. Ide o počet vlasov, ktoré sa do prameňov vkladajú. Vyššia hustota znamená väčšie množstvo vlasov. Tá sa udáva gramážou, ktorá je uvedená pri každom produkte zvlášť. Je to preto, že 50 cm prameň vlasov váži o niečo viac, ako 30 cm prameň rovnakej hustoty. Ak si kúpia dve ženy ( jedna s kratšími a druhá s dlhšími vlasmi) spomínané sady vlasov, dosiahnu rovnaký efekt hustoty účesu. Jedna z nich ich bude mať iba o niečo kratšie. Ak si však dve ženy kúpia sady 50 cm vlasov, no jedna z nich bude mať sadu s nižšou hustotou, nikdy nedosiahnu rovnaký efekt. Preto v našom e-shope dbáme nielen na prvotriednu kvalitu 100 % ľudských vlasov, ale aj na vysokú hustotu prameňov, čo robí našu ponuku bezkonkurenčnú a dovolíme si tvrdiť, že na slovenskom trhu aj jedinečnú. 

Účesy pomocou Clip in vlasov a Tape-in vlasov

Navyše v našej ponuke nájdete aj sady clip in vlasovclip in rýchlopásov v extra hustote, čo znamená ešte vyššiu hustotu, gramáž a väčší objem účesu. Napriek tomu naše štandardné sady možno považovať za nadštandard v porovnaní s ponukou na trhu. Je preto vždy dobré sa s nami poradiť. Sme Vám denne k dispozícii na telefónnom čísle +421 907 157 370, platí aj pre mobilnú aplikáciu Whatsapp, Facebooku, či emailom na info@nanicvlasy.sk. Na základe rozhovoru, priložených fotografií Vašich vlasov a strihu vždy nájdeme najvhodnejší produkt pre Vás.   

Ak ste niekedy vyskúšali clip in vlasy a mali ste pocit, že Vám nesedia, nevytvárajú prirodzený dojem, nesplnili Vaše očakávania, skúste im dať šancu, skúste dať šancu nám a my Vám ukážeme, čo je to skutočná radosť z krásneho účesu.  

nanicvlasy.sk-a-socialne-siete-facebook-a-instagram

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.