Predlžovanie a zahustenie vlasov s clip in

Clip in vlasy na predlzenie

 

V dnešnej dobe sa veľmi kladie dôraz na výzor. Je to tak! Ľudia na seba pozerajú, obzerajú si jeden druhého. Je veľa vecí na človeku, ktoré vedia ovplyvniť pohľad a názor na toho druhého. 

My všetci máme niečo, čo by sme na sebe najradšej zmenili. Ak ide o vlasy, vlasy vedia povedať o človeku veľa. Pre mnohých sa vlasy považujú  za symbol zdravia a pohody. Možno z časti tam patrí aj ekonomická stabilita. Nie každý máme to šťastie mať krásne, zdravé vlasy, ktoré si vieme upraviť dennodenne bez problémov (takých poznám málo:)). Zúfalo sa môžeme snažiť, aby vlasy boli hustejšie alebo dlhšie, no nejde to podľa predstáv. Môžeme byť z toho nešťastní, frustrovaní, jednoducho nám to uberá na kráse a s tým nie sme spokojní.

clip in ludske vlasy na predlzenie Preto sa snažíme hľadať spôsob, ako byť šťastní, spokojní a nájsť to najlepšie riešenie, ktoré nám môže situáciu s našimi vlasmi zmeniť o 180 stupňov.

Akú kozmetiku, aké metódy ste použili na to, aby vaše vlasy boli krajšie? Alebo ako dlho vám trvalo, kým ste dostali vaše vlasy do stavu, kedy ste už spokojní? Dnes existuje naozaj mnoho spôsobov, ako mať svoje vlasy krásne. Niektoré metódy sú zdĺhavé, iné zas dajú výsledok behom pár minút

Nebudem sa ani pýtať, ktorý spôsob by ste si vybrali, pretože som si na 99% istá, že čakať sa vám určite nechce. Vaše vlasy sa môžu zmeniť behom pár minút na nepoznanie. Pridanie dĺžky, pridanie objemu dodajú vašim vlasom NOVÝ ROZMER. Nie za pár mesiacov, rokov, ale behom pár minút. 

Ženy, ktoré sa rozhodli predĺžiť alebo zahustiť vlasy pomocou Clip-in, poznajú a vedia, že si vybrali ten najlepší spôsob. Výhody Clip-in si môžete prečítať TU. Ak ide o trvalé predĺženie/zahustenie vlasov už nezdieľajú taký názor. Trvalé predĺženie môže poškodiť vaše vlasy natrvalo. Nedajbože je tento úkon urobený nie práve profesionálom v danej oblasti a to môže byť hotová katastrofa a vyhodenie peňazí do ... Preto, ak sa rozhodnete pre trvalé predĺženie/zahustenie vlasov stavte na referencie daného kaderníka a tiež si naštudujte, s akými komplikáciami môžete do budúcnosti počítať. Trvalé predĺženie si vyžaduje aj dôkladnejšiu starostlivosť, čo môže byť aj finančne náročné.

Trvalé predĺženie/zahustenie vlasov vás vyjde na stovky eur, zatiaľ čo Clip-in metóda na desiatky. Ani v jednom prípade sa určite nenechajte nachytať len cenou. Ak je cena nízka, Clip-in vlasy nemusia byť pravé (ľudské) a pri trvalom predlžovaní panenské. 

Každý predajca vlasov má svoju výrobu alebo svojho dodávateľa. Vlasy sú špecifický tovar. Preto sa ceny líšia a tiež kvalita vlasu. Nie je to ako šampón jednej značky a rady, ktorý si môžete zakúpiť v dvadsiatich obchodoch a vždy dostanete to isté, len si vyberiete na základe ceny.

Tiež sa nespoliehajte len na popisy tovaru v danom obchode. Každý si napíše len to pozitívne. Najlepšie vlasy, najkvalitnejšie vlasy, najlacnejšie vlasy, naj naj naj a realita môže byť iná. Najlepšie je dať na referenciu od známej, prípadne sa poraďte s kaderníčkou, ktorá už má skúsenosti s daným obchodom a tiež s kvalitou vlasov. Ďalej Heuréka, kde píšu len overení zákazníci, ktorí reálne nakúpili v danom obchode. Ak v dnešnej dobe nie je obchod v Heuréke, alebo v inom porovnávači cien, nie čo na tom bude. Daný obchod to nebude radšej s hodnotením zákazníkov riskovať  (tam nespokojní zákazníci vedia pekne naložiť obchodu). Po zlých referenciách určite nikto netúži. Určite si nezabudnite pozrieť aj sociálne siete ako Facebook, Instagram, ktoré by nemali chýbať a tak uvidíte, či sa tomu naozaj venujú a majú dobré hodnotenie.

Preto pri výbere vláskov buďte opatrní a keď sa už raz rozhodnete pre Clip-in, verte, že to čo som písala na začiatku tohto článku aj zažijete. Zmenu vášho vzhľadu o 180 stupňov :)

Krásne vlasy, s ktorými sa budete cítiť sebavedomo, šťastne a pohodlne.

nanicvlasy_sk
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.