Predlžovanie vlasov

facebook_foto_by_mon_online.jpg

Väčšina z nás by chcela dlhé, husté a zdravé vlasy, však? Bohužiaľ nie všetkým nadelila príroda toľko šťastia. My môžeme robiť čokoľvek, ale naše vlásky nebudú nikdy také krásne a zdravé ako to vidíme v reklamách na Head & Shoulders.

Významné osobnosti sveta, televízne hviezdy sa prezentujú v dokonalých vlasoch. Pretože všetky úspešne ženy si uvedomujú, že krásne a zdravé vlasy tvoria ich osobnosť.

Dnes môžeme povedať, že 90% žien, tých žien, ktoré vo svete musia dokonale prezentovať samú seba si predlžuje svoje vlasy. Predlžovanie vlasov sa stalo fenomén, ktorý veľmi výrazným spôsobom zmenil vzhľad mnohých žien. To čo nedokázala príroda, dokázala technika. A výsledok sú dokonalé, zdravé, krásne vlasy!

Existuje mnoho rôznych metód predlžovania vlasov. Trvalé predlžovanie vlasov, ktoré nesie so sebou aj isté riziká. Alebo príčesky, ktoré nie vždy vyzerajú prirodzene. Avšak nástup metódy CLIP-IN spôsobil vo svete prevrat.

 

Krásna inšpirácia od Michaely. Použité vlásky Clip-in Štandard, 45cm, odtieň #60. Miška nám napísala aj svoju CLIP-IN STORY (1/November)

------------------------

Kvalitné predlžovanie vlasov prestal byť len módny výstrelok pre majetných. Dnes už je dostupné pre kohokoľvek! Prostredníctvom metódy CLIP-IN sa môže pýšiť dlhými, hustým a zdravými vlasmi každá jedna z nás. A to veľmi jednoduchým a finančne nenáročným spôsobom.

 

Veľmi pekné a inšpiratívne fotografie našej zákazníčky. Použité vlásky Clip-in Deluxe, 45cm, odtieň #1B.

Obrázok

 

Clip in Extra husté, 55cm, odtieň #60 (veľmi krásna ukážka Clip in premeny od zákazničky Miriam). Miriam nám poslala aj svoju referenciu. Ďakujeme!

Obrázok

 

------------------------

VIAC FOTO TU

 

Aplikácia CLIP-IN vlasov trvá 5 minút v pohodlí domova. Vlásky sú 100% ľudské a čo je podstatné, po nasadení pôsobia absolútne prirodzene. Dôležité! Vlasový špecialisti odporúčajú po každom trvalom predĺžení nechať svoje vlasy oddýchnuť a použiť práve túto bezpečnú metódu CLIP-IN.

 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.