Prvá Elektronická kniha: Pravda a Lož o metóde Clip-in

Obrázok

Pravda a lož o metóde CLIP-IN 

Túto našu prvú elektronickú knihu si prečítalo už tisícky ľudí a vyvolalo to značný rozruch. V tejto elektronickej knihe nájdete užitočné informácie, ktoré vám pre istotu nik nepovie.


Túto knihu sme prvý krát pustili do obehu v r. 2014. Opäť sme sa ju rozhodli pustiť von pre veľký záujem o túto metódu predlžovania resp. zahustenia vlasov. Aby tie z vás, ktoré sa k týmto informáciám nedostali, vedeli o čom sú Clip-in vlasy. Dievčatá, ktoré sa zaujímajú o metódy predlženia, resp. zahustenia vlasov, no hlavne o metódu CLIP-IN, dostanú presné a zároveň aj zaujímavé informácie, ktoré im ušetria 100-vky EUR.

Ak ste fanynka metódy CLIP-IN, resp. chcete vyskúšať metódu CLIP-IN, tak v tejto knihe nájdete všetky informácie a aj tie, o ktorých by ste počuť nemali.

Na tejto knihe sme spoločne pracovali 1 rok. Obsah tejto knihy je výsledkom 8 ročnej praxe. Zahustili a predĺžili sme doteraz vlasy už viac ako 50 000 zákazní­kom. Našimi rukami prešlo už viac ako 5000 kíl ľudských vlasov. To všetko sme stihli za dva roky od prvého spustenia knihy: Pravda a lož o metóde CLIP-IN r. 2014. Preto vieme, že to čo robíme, robíme najlepšie a robíme to hlavne pre vás.

Tak čo, zaujíma vás obsah, ktorý tak „trošku“ pobúril predajcov ľudských vlasov? A chcete vlastne počuť pravdu? ;)

Pripravte si chutnú kávu alebo čaj, kliknite na obrázok nižšie, kde si môžete rovno v interernetovej knižnici knihu rovno prečítať alebo stiahnuť. Príjemné čítanie vám želá tím naničvlasy.sk

Obrázok
Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.