SVADOBNÝ ÚČES

 

Milé budúce nevestičky. Dolaďovanie posledných detailov, zameranie šiat, výber kvetín, či koláčov, ktoré budú zdobiť svadobný stôl, dá zabrať každej z nás.

Chceme schudnúť posledné dve kilá a nakoniec zo stresu a čokolády priberieme ďalšie tri. Aby svadobný deň prebehol podľa Vašich predstáv, je potrebné sa vždy na všetko pripraviť dopredu. Myslíme na svadobných hostí, dohodnutie termínu u kaderníčky a preratúvame počet panákov na osobu...

Niekde tam na konci priorít zostanú možno na prvý pohľad maličké detaily. Viete koľko neviest zistilo v deň svadby, že nemajú silonky, či vhodný lak na nechty? Na niektoré veci v zhone príprav úplne zabudneme, pretože sme ich považovali za najmenej dôležité. Pozor, máme to byť práve my, nevesty, ktoré budeme vo svoj svadobný deň vyzerať a hlavne cítiť sa ako princezné. 

Počas svadobnej sezóny, ktorá začína skorou jarou a končí až na jeseň, nás oslovujete a spoločne vyberáme dokonalý odtieň vláskov do Vášho vysnívaného svadobného účesu. Tešíme sa spolu s Vami, pretože to vždy nanovo prežívame aj my. Výber vhodného produktu a príčesku do svadobného looku je viackrokový proces. Pošlete nám svoju predstavu, fotografiu a spoločne sa zhodneme na farbe, dĺžke, či hustote. Nasleduje objednávka a dodanie tovaru. Väčšina našich vlasov sa dodáva priebežne, preto je potrebné vytvoriť objednávku v dostatočnom predstihu, aby sme na 100 % vedeli zaistiť ich dodanie až k Vám domov. Ak viete vopred, že budete potrebovať do Vášho účesu pridať dĺžku, či hustotu, pokojne nás kontaktujte hneď a nenechávajte si to na poslednú chvíľu. Mrzelo by Vás a ešte viac nás, že Vám nevieme vyhovieť vo Vami požadovanom čase.

Chápeme, že niektoré veci sa nedajú predvídať, či zmeniť. Stane sa, že nevesta zistí až pri skúške svadobného účesu pár dní pred svadbou, že na jeho vytvorenie je potrebné pridať príčesok. Máloktorá z nás má nadpriemerne husté vlasy a aj pri dlhých vlasoch je niekedy ťažké vytvoriť bohatý cop, výčes, či elegantný hladký drdol. Zo skúseností Vám vieme povedať, že väčšina svadobných účesov si vyžaduje použitie príčesku. Nechajte sa inšpirovať aj našimi tipmi, či fotografiami spokojných neviest, ktoré sprevádzali naše vlásky v ich svadobný deň. Sme tu pre Vás neustále na našich sociálnych sieťach Facebook, Instagram, na Whatsappe a telefónnom čísle +421 907 157 370. Radi Vám odpovieme aj emailom na info@nanicvlasy.sk

O Vaše vlasy sa počas svadobného dňa postará dobrá kaderníčka a naše clip in 100 % ľudské vlasy. Ak nás kontaktujete v dostatočnom predstihu, vieme Vám zaručiť ich dodanie. Sme s Vami v dennom kontakte a teší nás Váš rastúci záujem o naše produkty. Prajeme Vám veľa šťastia počas Vašich náročných príprav a pripíjame na Váš svadobný deň a vykročenie do spoločného života s Vašim milovaným partnerom.  

facebook a instagram www.nanicvlasy.sk

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.