Trvalé predlžovanie vlasov, alebo len Clip-in príčesky?

trvale-vs-clipin.jpg

Clip in príčesky sa stali veľmi obľúbeným a spoľahlivým produktom. Svedčia o tom 10-tky pozitívnych emailov a reakcii, ktoré od vás dostávam.

Najviac sú však prekvapené zákazníčky, ktoré dlhú dobu využívali trvalé predlžovanie vlasov prostredníctvom keratínu, lepením, páskovaním a podobne. Často pristupovali ku clip in príčeskom veľmi nedôverčivo. Zrejme si kládli otázky: Sú tieto vlásky pravé, ľudské? Sú naozaj kvalitné? Bude to pôsobiť prirodzene? Tie clipky-sponky, nebudú mi prekážať pri bežných aktivitách počas dňa? A možno veľa, veľa ďalších otázok.

Ja som o úžasnej funkcii clip in presvedčená, ale na druhej strane som nemohla a ani nechcela nikoho odhovárať od trvalého predlžovania vlasov.

Pretože som nikdy trvalé predlžovanie vlasov neskúsila, môj názor by nebol objektívny, aj keď svoj subjektívny postoj k trvalému predlžovaniu mam dosť jasný.

Z týchto dôvodov ma celkom zaujímali postoje a názory tých zákazníčiek, ktoré po niekoľkých metód trvalého predlžovania prešli vďaka našej webovej stránke nanicvlasy.sk na CLIP IN. A reakcie boli šokujúce :)

Drahé a náročne metódy predlžovania vlasov nahradilo moderné, lacné a jednoduché clip in!  

Niekto si možno povie, že 50 eurový príčesok z ľudských vlasov sa nemôže porovnávať prirodzenosťou a ani kvalitou so 400 eurovým procesom náročného predlžovania vlasov. Omyl!

Nie len že môže, ale tento clip in príčesok je dokonca kvalitnejší a ďaleko ďaleko príjemnejší, zdravší a efektnejší ako trvalé predlžovanie vlasov. To netvrdím ja, ale tvrdia to reálni zákazníci „naničvlasov“, ktorý si vyskúšali oboje.

Ďakujeme vám za vaše pozitívne reakcie, za vašu dôveru, ktorú sa budem snažiť nikdy nesklamať.

Simona C. :-)

 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.