CHI Argan Oil, zázrak pre moje vlasy :)

Obrázok

Ahojte. Ako som písala, dnes by som vám rada predstavila pre mňa zatiaľ jeden z najlepších produktov na poškodené a zničené vlasy. Svoje vlasy mám od prírody veľmi jemné, no už od strednej školy som ich pravidelne zaťažovala farbením na platinovú blond. Minulý rok som však prešla asi najhoršou zmenou a to bol prechod z platinovej na ombré. Nechcite radšej ani vedieť, ako som dopadla. Moje vlasy nikdy pri farbení nechytia tak, ako by mali, a tak som mala na hlave príšerný odtieň "hnedej".

Ako priateľ povedal, hneď ako ma zbadal, vraj som vyzerala ako sivá myš. No čo bolo najhoršie, profesionálna kaderníčka mi dokázala zničiť štruktúru vlasov natoľko, že sa z toho spamätávajú ešte dodnes. Odvtedy som si farbila vlasy len sama, prešla som opäť na blond a po nejakej dobe som zázrakom skončila na odtieni podobnému mojej pravej farbe a už sa ich nechystám zafarbiť :). Keďže končeky vlasov som mala neskutočne zničené, pravidelne som si ich musela strihať, no ani to nepomáhalo. Používala som rôzne zábaly, masky, oleje, ale ani jedno mi vlasy nedokázalo dostať do normálneho stavu.

Obrázok

Keď sa mi naskytla možnosť vyskúšať tento skvelý produkt CHI Argan Olej, bola som nesmierne nadšená. O značke CHI som už veľa počula, a tak som vedela, že ma nemôže sklamať. Už po prvých použitiach som si ho zamilovala. Tá vôňa! Používam ho už nejakú dobu, aby som ho dôkladne otestovala, no našťastie sa míňa len veľmi pomaly :) Balenie je luxusné. Na prvý pohľad vyzerá ako sklenené avšak tento zázračný olej je v krásnej plastovej fľaštičke cez ktorú vidíte, koľko produktu vám ostáva. Čo musím vyzdvihnúť je dávkovanie. Na jedno použitie vám bohato stačí jedna pumpička. Olej sa krásne dostane všade, kam je ho treba.

Narozdiel od iných olejov, tento vlasy krásne hydratuje a uhladí, bez pocitu mastnoty. Môžte ho použiť po umytí na mokré vlasy, pred tepelnou úpravou, ale aj po nej. Proste kedykoľvek potrebujete dodať vašim vlasom lesk a hydratáciu. Ja ho používam najmä po vyfénovaní. Vlasy si žehlím už len výnimočne, pretože mám svoje takmer rovné. Na fotke môžte vidieť ako vyzerajú moje vlasy po vyfénovaní a následne po použití olejčeka. Myslím, že končeky sú už v oveľa lepšom stave, a za to vďačím práve tomuto produktu :) Po nanesení vám ich krásne uhladí a zároveň vyživí.

Obrázok

Obrázok

CHI Argan Oil kúpite na stránke www.naničvlasy.sk za úžasnú cenu 16,55€ (akcia). Nájdete tam množstvo kvalitných produktov, či už vlasovú kozmetiku, doplnky, clip-in sady a dokonca aj žehličky alebo fény :). Stránka je krásne prehľadná a ceny produktov sú skvelé. Nájdete tam naozaj len tie najlepšie značky pre starostlivosť o vlasy <3

Tiež dávam do pozornosti Facebookovú stránku, kde často prebiehajú súťaže o skvelé produkty :)

Ako sa staráte o svoje vlasy vy? Poznáte stránku naničvlasy.sk? Napíšte mi do komentára vaše obľúbené vlasové produkty :)

Recenziu napísala: Dominika Dajdala http://dajdala.blogspot.sk/2015/02/chi-argan-oil-zazrak-pre-moje-vlasy.html

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.