Téma dňa: Mám poškodené vlasy

Obrázok

Téma dňa: Mám poškodené vlasy
Poškodené vlasy sú stále pálčivejším problémom, ktorý trápi takmer celú populáciu. Vlasy sú bez lesku, strácajú pružnosť, sú suché a nepoddajné. Na všetky, alebo takmer všetky bôle existuje aj riešenie. Preto sa dnes pozrieme na poškodené vlasy podrobnejšie.


ObrázokČo stojí za poškodením vlasov?
Každú ženu, ktorá má poškodené vlasy trápi práve táto otázka. Milé dámy, teraz však ruku na srdce. Fénujete svoje vlasy? Väčšina z žien áno, pretože prirodzené uschýnanie vlasov trvá dlho a takmer nikto naň nemá čas. Žehlíte svoje vlasy? Opäť si väčšina žien odpovie áno. Farbíte ich? A teraz sa vás opýtam, aké ochranné prostriedky na vlasy používate? Alebo aké masky či zábaly doprajete aspoň dva krát týždenne svojim vlasom? A sme pri jadre problému. Všetky komplikácie sa odvíjajú podľa namáhania a starostlivosti o vlasy.

ObrázokKrásna za každú cenu
To, že ženy chcú byť krásne a často mať takmer dokonalú vizáž je pekné a nejako to k nim patrí. Preto často fénujú, žehlia a farbia. Ak však sú vaše vlasy takto ťažko skúšané a namáhané a to nehovoríme ešte o vonkajších vplyvoch ako sú slnko, voda, vietor či mráz, potom im musíte poskytnúť aj dostatočnú ochranu.

Mnoho žien si často neuvedomuje, že ich vlasy pomaly strácajú na kvalite. Zistia to až vtedy, keď sa jedného dňa pozrú do zrkadla a vidia, ako sa im štiepia končeky, vidia, že ich vlasy sú bez lesku, sú suché a ťažko sa rozčesávajú. Vtedy je už však dosť neskoro. Aj keď nie úplne. Nato, aby ste takémuto scenáru predišli, začnite sa o svoje vlasy starať tak, ako sa staráte o ostatné časti vášho tela. Doprajte im kvalitnú masku na vlasy, či zábal, ktorý im dodá potrebné živiny a látky nato, aby boli opäť zdravé a žiarivé.

ObrázokŽe nemáte čas? Nehľadajte výhovorky! Za chvíľkovú starostlivosť sa vám vlasy odplatia ich krásou. Okrem toho, na trhu sú dostupné rôzne preparáty, ktoré podporia vaše vlasy a tie budú opäť žiarivé a zdravé.

Ak sú vlasy poškodené už príliš, potom je lepším riešením nechať sa ostrihať. Takto sa zbavíte najviac poškodených častí vlasov a ak sa budete o ne starať správne, postupne vám budú rásť krásne a zdravé vlasy. Všetko máte vo svojich rukách, preto už viac nečakajte a začnite konať.

Aké sú vaše skúsenosti s poškodenými vlasmi? Ako sa o nich staráte? Akú kozmetiku používate? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
CHI Argan Oil šampón 355ml Kérastase Initialiste Advanced Výživa a stavba vlasov 60ml L'Oréal Pro Keratin Refill Maska 200ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue Spray kondicionér 200ml

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.