Balayage do 5 minút bez poškodenia vlasov

 

Nádherný výsledok bez zdĺhavej návštevy kaderníka? Máme pre Vás super letný tip, ako dosiahnuť vzhľad vlasov pobozkaných slnkom, alebo dokonale prirodzený balayage.

V lete sa naša pokožka prirodzene opáli a hnedne, preto si veľa žien práve v tomto období necháva zosvetliť vlasy. Pristanú nám svetlejšie odtiene s jemným bronzovým nádychom. Balayage si však netreba mýliť so štýlom ombré. Je to jeho jemnejší variant so zosvetlením prameňov vlasov po celej dĺžke. Vždy sa ale ponecháva prirodzený vzhľad a tak sa naše vlasy zosvetlia len o jeden, či dva odtiene.

Clip in Ombré #2/6

Pri každom takomto zásahu do štruktúry vlasu sa zhoršuje jeho kvalita, lesk a hydratácia. Vlasy zostávajú suchšie, krepovitejšie a ťažšie sa upravujú. Čím tmavšie vlasy máte, tým viac Vaše vlasy pri zosvetlení trpia. Nevýhodou letných vlasových trendov je to, že po lete prichádzajú nové. Vlasy by ste si rady znova zafarbili naspäť, no ich pôvodnú kvalitu už nedosiahnete. Vo výsledku si opäť sadnete do kresla kaderníka a navyše strávite doma ich úpravou oveľa dlhší čas. Budete si ich viac žehliť a nanášať prípravky na lesk vlasov. To, že sa v salóne práve nemusia trafiť do Vášho vysnívaného odtieňa ani nehovoriac.

Pred aplikáciou Clip in vlasov

A teraz si predstavte, že by existovalo niečo, čo by vyriešilo dlhé čakanie u kaderníka a nepoškodilo Vaše vlasy. Je to vôbec možné? Áno! Do našej ponuky sme zaradili niekoľko nových odtieňov clip in vlasov ombré. Ich výhoda je v tom, že spodná časť prameňov je oproti vrchnej zosvetlená oveľa menej, ako pri klasických ombré vlasoch. Napríklad z tmavohnedej prechádzajú plynule do prirodzenej hnedej (nie svetlej blond). Po ich aplikácii a úprave Vašich vlasov tak dosiahnete za menej ako 5 minút prirodzené jemné zosvetlenie Vašich vlasov. 

Po aplikácii clip in vlasov, dokonalý výsledok balayage

Tajomstvo, prečo nikdy klasické odfarbenie balayage nevyhrá nad našimi clip in je to, že aplikáciou sady clip in dosiahnete vyššiu hustotu vlasov. Ak by ste si zosvetlili Vaše vlasy, účes nikdy nebude taký, ako pri použití clip in. Ďalšou výhodou je to, že presne viete, do akého odtieňa pôjdete a tak Vás s nami nikdy nečaká nepríjemné prekvapenie, ako napríklad zelené, či ryšavé vlasy. Na našich fotografiách pred a po vidíte nielen efekt zosvetlenia, ale evidentný je aj rozdiel v objeme vlasov a celkový vzhľad Vášho účesu s clip in vlasmi. To, že svoje vlasy nepoškodíte a svoj účes môžete meniť každý deň podľa nálady, už u nás viete . 

Clip in vlasy Ombré #2/6

Ak Vás nadchli naše nové odtiene clip in ombré vlasov tak, ako nás, pozrite si našu kompletnú ponuku. Ako vždy Vám radi a ochotne poradíme, či už na našich sociálnych sieťach na Facebooku, Instagrame, maile, alebo na telefónnom čísle +421 907 157 370 a Whatsapp. Neváhajte nás osloviť! 

NanicVlasy.sk facebook a Instagram
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.