Buď dokonalou družičkou za pomoci Clip-in!

Obrázok

Svadba je čarovnou udalosťou najmä pre nevestu a ženícha, no pokiaľ ste boli nominovaná na úlohu družičky, pozornosť sa presúva aj na vás. Či už sú vaše vlasy krátke, alebo dlhé, dokonalý účes je jednou z vecí, bez ktorej sa nezaobídete. A ako si poradiť s touto výzvou na jednotku? Odpoveď je jednoduchá!

ObrázokObrázok
Clip-in vlasy sú ideálnym riešením na takýto typ udalosti, pretože z dlhých a hustých vlasov dokážete vytvoriť perfektný účes raz-dva. Dlhovlásky majú nekonečné množstvo možností pri výbere vhodného účesu. Ďalšou veľkou výhodou je, že vďaka čarovenej schopnosti clip-in príčeskov zahustiť vaše vlasy, bude každý účes vyzerať objemne a elegantne.

Správnou aplikáciou našich vlasov iba získate a to platí pri jednoduchých, ale aj zložitejších účesoch. Sponky, ktoré držia clip-in pevne na vašej hlave nie sú viditeľné ani vtedy, ak ste sa rozhodli vytvoriť si z vašich vlasov prepracované umelecké dielo.

Obrázok

Veľkým trendom v účesoch pre družičky sú vlasové doplnky, ktoré majú častokrát aj praktický dôvod, držia váš účes v takom tvare, pre aký sa rozhodnete. Môžu však mať iba čisto estetickú funkciu, v podobe čelenky alebo jemného kvetu. Pokiaľ vlasové doplnky nekorešpondujú s vašimi šatami, ideálnou voľbou je úzky hladký drdol, alebo jemné romantické vlny. Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek účes, s clip-in to hravo zvládnete! Len pozor na to, aby vám vaše nádherné predĺžené vlásky nezávidela aj sama nevesta!:)

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.