Dokonalý účes z kučeravých vlasov za pomoci Clip-in!

Obrázok

Hravé, dievčenské, neposedné... všetky milujeme kučierky! Nielenže vám dokážu dodať jedinečný a originálny vzhľad, ale vaše vlasy pôsobia aj zdravšie a objemnejšie. 

Najideálnejší spôsob ako zaujať je nechať ich narásť aspoň po plecia! Lenže každá, ktorá sa môže pýšiť týmto vlnitým skvostom vie, že rast kučeravých vlasov trvá minimálne o polovicu dlhšie. No my sme pripravení pomôcť vám aj s týmto - v našej ponuke nájdete široký výber kučeravých Clip-in, ktoré sa dokonale prispôsobia vašej dĺžke vlasov! 

A viete ako si vykúzliť ten najkrajší účes z romantických kučierok?:) Ukážeme vám, ako na to! :)

1.

Obrázok

Účes ideálny na prichádzajúce leto! Vlasy si prehodíte na jednu stranu a použijete vlasovú čelenku. Tento look pôsobí mierne boho a festivalovo, no je ideálny aj na párty, kávu s priateľkou, či cestu do práce!

2. 
Obrázok
 

Vlasy si rozdelíte na dve časti. Vrchnú časť (pri kučeravých vlasoch môžete použiť väčšiu časť vlasov ako pri rovných vlasoch) si zatočíte do drdola a necháte pár pramienkov, nech vám padajú do tváre. 

3.

Obrázok

Na každej strane si vytvoríte tri tenšie pramienky. Vlasy následne zapletiete – 1. z ľavej strany s 1. z pravej strany, 2. z ľavej strany s 2. z pravej strany. Spodné dva pramienky zatočíte a v strede hlavy spojíte všetky tri vytvorené pramene do jedného zapletaného copu.

4.

Obrázok

Z každej strany si zoberiete stredne veľkú časť vlasov na vrchu hlavy. Obi dve časti zatočíte a necháte ich „prekrývať sa“. Upevníte sponkami. Pre dotvorenie efektu si môžete do výsledného účesu zapliesť tenšie copíky.

5. 

Obrázok

Vlasy si rozdelíte na dve polovice. Z vrchnej časti zapletiete rybací cop. Spodnú necháte voľnú. 

6.

Obrázok

Na vrchu hlavy si vytvoríte tzv. „neupravený drdol“. Pár kučeravých pramienkov necháte padať do tváre. 

7. 

Obrázok

Tento účes môže pôsobiť troška zložitejšie, avšak nie je! Vlásky si zapletiete do 5 rovnako veľkých copíkov. Stredný cop si stočíte do guličky. Ostatné 4 pramene prepletiete cez seba rovnako ako v návode.

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.