Navždy sa zachová v pamäti stužková :-)

Obrázok

Navždy sa zachová v pamäti stužková :-)

Obdobie stužkových slávností je tu a ja sa v mysli vraciam k tej mojej. Vtedy som bola presvedčená, že niet krajších šiat a samozrejme účesu (toho môjho). Hm. Nechcite vidieť výraz mojej tváre teraz - pri prezeraní fotiek z daného večera. 

Ja vám dnes prinášam pár jednoduchých, efektných a hlavne “in” účesov, ktoré neomrzia. 

Obrázok

ELEGANTNE S VLNAMI (dlhé vlasy)
Tie z vás, ktoré sa môžu pýšiť dĺžkou až po lopatky to už majú v podstate vyhraté. Dlhé vlasy sú ženské, sexy a budú večne vyzerať krásne. Samozrejme ak nepočítame so suchými končekmi, mastnou hrivou, alebo zlým strihom. Ale všetko sa dá, ak sa chce. 

Nadýchané vlny vytvoríte pomocou nátačiek, kulmy, či (správne zvolenej) žehličky. Ak chcete účes obzvláštniť, tak použite po stranách nejake sponky, či pinetky v štýle vintage (ak sa hodí k šatám). Pre hebkejšie vlny odporúčam použiť Hydratačnú hĺbkovú masku od Biosilk. 

Obrázok

S KVETMI VO VLASOCH
Pre tie romantické a nežné tu mám kvietky. Vyzerajú jemne a mám pocit, že sa budú nosiť večne. Prečo nie? Ak si zvolíte jednoduchý vrkoč ako na obrázku, tak odporúčam jemné kvietky - akoby boli práve pozbierané z lúky. Pokiaľ si zvolíte elegantné vlny, tak by som išla do veľkého kvetu po jednej strane vlasov. Spustite pár pramienkov po stranách a pery namaľujte nejakou “ostružinovou” a budete za éterickú vílu. Nezabudnite na zafixovanie celého účesu. K tomu vám pomôže napr. aj rýchloschnúci lak na vlasy od Matrix, ktorý vlasy nezaťaží, ale fixuje ich na celé hodiny. 

Obrázok

RÝCHLO A JEDNODUCHO S DRDOLOM
Klasika, ktorá neomrzí. Buď zvolíte hladký drdol, alebo romantický s vrkôčikmi po stranách - vždy očaríte. Pohrajte sa s vlasmi, skúšajte rôzne variácie a verte, že vždy to bude vyzerať úžasne. Veď kto povedal, že len hladký drdol je drdol? 

Obrázok

NIEČO PRE KRÁTKE VLASY
Máte krátke vlasy a už teraz zúfate, že čo s nimi? Preč s obavami! Na to aby ste vyzerali ako “femme fatale” nepotrebujete dĺžku, ale správny účes. Buď si vlasy vyžehlíte, od korienkov dodáte objem a vložíte jemnú čelenku. Alebo môžte jednoducho vlasy navlniť a po jednej strane vytvorit jemný vrkôčik (ale nemusí byť). Na pery výrazný rúž a hotovo! Ak predsa len túžite po dlhých vlasoch (aj keď len na tento večer), tak odporúčam použiť clip-in vlasy. 

A ja vám prajem, aby tento večer bol pre vás nezabudnuteľný :-) 

Obrázok

Obrázok
Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.