Očarujúca na Silvestra

Obrázok

Očarujúca na Silvestra - dokonalý účes.

Blíži sa očakávaná silvestrovská noc a my ženy chceme vyzerať očarujúco. Či už robíte večierok u seba doma, alebo ste pozvaná k priateľom, na párty, či trávite tento večer romanticky vo dvojici - spravte si pre seba čas! Je to posledný deň v roku a tak ho oslávte vo veľkom štýle ;) Máme pre vás tipy na naozaj jednoduché účesy, ktoré vytvoríte za pár minút a nepotrebujete na ne kaderníka.


Obrázok

Predsa len ale záleží na tom, či tento večer trávite doma, alebo vonku. Ak doma a pozývate si priateľov, tak zvoľte jednoduchší účes. Myslite na to, že ste hostiteľka a treba myslieť prakticky - zopnuté vlásky, hladký drdol. Môžete sa za to vyhrať na makeupe.
Ak idete na párty/večierok, zvoľte rozpustené vlny, spony vo vlasoch, masívne šperky, glamour šaty.

Samozrejme záleží na príležitosti - kde sa večierok odohráva a ak si zvolíte rozpustené vlasy aj na večer doma, tak to bude úplne v poriadku. Ide o to, aby ste sa vy cítili v tom, čo budete mať oblečené a čo učesané, pohodlne a sexy. Myslite na to, že večer bude dlhý ;)

Obrázok

Dlhé vlasy
Dlhé vlasy to majú v podstate vyriešené. Ide skôr o to, aká bude príležitosť, outfit a na aký účes budete mať náladu. Vlnami nič nepokazíte a keď ich doplníte čelenkou, sponou, či inou okrasou, budete za elegantnú dámu za každých okolností. Dbajte na to, aby boli vlny krásne lesklé a hladké.

Ak máte na šatoch odhalený chrbát, prehoďte vlásky na jednu stranu pleca, druhú stranu vlasov uhlaďte a doplňte štrasovou sponou. Bohatú hrivu docielite s clip-in vlasmi. Jednoducho a šikovne máte o chvíľu záplavu nádherných vĺn. A bez starostí!  Pri dlhých vlasoch sa môžete vyhrať s účesmi ako drdol, alebo konský chvost (verte, že aj ten môže vyzerať zaujímavo a vôbec nie nudne).

Obrázok

Krátke vlasy
Krátke vlasy ostríhané po plecia vyzerajú tiež božsky natočené. Pri tejto dĺžke vlasov dbajte na to, aký máte tvar tváre (áno, záleží na tom :) ). Pri okrúhlej tvári vlásky vyžehlite žehličkou a pri tej chudšej zvoľte vlny. Krátke mikádo natupírujte, "našuchorte", spravte si účes iný ako nosíte v bežný deň. Prekvapte! Nebojte sa byť iná.

Obrázok

Tipy - od nás pre vás:
Obyčajný konský chvost obzvláštnite tým, že si tenký pramienok obmotáte okolo copu a zakryjete tak gumičku. Pramienok môžte aj zapliesť a tak obmotať. Pripevnite pinetkou. Použite iné vlasové doplnky ako obyčajne - štrasové spony, saténové stuhy/mašle, alebo čelenky doplnené pierkami, či perličakmi. Nebojte sa experimentovať!
Pred samotným účesom vlásky hydratujte, doprajte im masku/zábal, použite objemovú penu, či iný prípravok. Pripravte ich na deň D. Nemáte veľa času? Zájdite ku kaderníkovi.

Bohaté vlny budú lepšie vyzerať bez rozštiepených končekov ;) K vysnívanému účesu zvoľte tie správne šaty. Aj na tom záleží. Vyberte si účes, v ktorom sa budete celý večer cítiť pohodlne. Myslite na to, že budete jesť, tancovať. Nosíte ofinu? Stále si ju môžete vypnúť, alebo jednoducho učesať na stranu.

Užite si tento večer podľa vašich predstáv a buďte nezabudnuteľnou!

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.