Ryšavky, waaaaaau!

Ryšavky sú momentálne v kurze: Staňte sa snom každého muža!

Keď sa opýtate mužov, aké ženy sa im najviac páčia, väčšina odpovie jednoznačne: Ryšavky! Áno, mršky z hrdzavými vlasmi sú príťažlivé, ženské, hravé, ... všetko to, čo sa mužom na ženách páči. 

Ryšavá je obľúbenou farbou už celé desaťročia, no tento rok sa vyšplhala na prvú priečku. Len málo žien má to šťastie, že sa narodia s prirodzene ryšavými vlasmi, no v dnešnej dobe už nie je problém nájsť odtieň, ktorý by vyhovoval práve vám. 

Ženy so svetlejšou pleťou si môžu dovoliť bledšie, oranžovejšie odtiene, zatiaľ čo pre tmavšiu pleť sú ideálne tmavšie odtiene ryšavej, ktoré sa približujú červenej. Ryšavé vlasy spravia z každej aj obyčajnej ženy hotovú dračicu a my vám zaručujeme, že si vyslúžia množstvo obdivných pohľadov.

Ryšavá farba a dlhé vlasy idú k sebe ako ruka v ruke. Pokiaľ chcete naozaj zažiariť, dlhá, hustá hriva je tým najlepším riešením. Samozrejme, clip-in vlásky u nás nájdete aj v odtieni ryšavej #350. A čo vám chýba k dokonalosti? Ak uvažujete o zmene odtieňa vlasov, verte, že zvoliť ryšavý odtieň je naozaj Supeeeeeer.

Inšpirujte sa aj vy

Blog www.nanicvlasy.sk
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.