Staň sa zmyselnou červenovláskou za pomoci Clip-in!

Obrázok

Už od nepamäti je červená farbou vášne, lásky, nespútanosti a zmyselnosti. Červenou označujeme to, čo si majú ľudia všimnúť ako prvé a to isté platí aj vtedy, keď sa rozhodnete vaše vlasy oživiť odtieňom tejto odvážnej farby.

Obrázok

Ohnivá červená, višňová, ryšavá, či jahodová blond... to všetko sú farby, ktoré na prvý pohľad zaujmú. Ak ste sa aj vy rozhodli pre jeden z červených odtieňov, zaručujeme vám, že pre svoje okolie budete neprehliadnuteľná.

Obrázok

Pokiaľ ste prirodzenou ryšavkou - gratulujeme! Ak však nemáte toľko šťastia, nemusíte smútiť. Drogérie sú priam prepchaté odtieňmi červenej, stačí si už len vybrať ten správny, ktorý bude pasovať vašej pleti.

Pokiaľ máte bledšiu pokožku s pehami, ryšavá, jahodová blond, či hnedočervená sú odtiene, ktoré sú určené presne pre vás! Ženy s tmavšou pokožkou si môžu dovoliť siahnuť po višňovej, mahagónovej alebo tmavších odtieňov červenohnedej.

Obrázok

Starostlivosť o farbené červené vlasy je trocha náročnejšia, neodporúča sa vlasy vystavovať prílišnému slnku a aj morská voda môže vlásky veľmi rýchlo rozlámať. Olejček či maska na vlasy je v tomto prípade nutnosťou.

Obrázok

Obrázok

Červená farba v kombinácií s dlhými vlasmi z vás spraví hotovú zmyselnú lesnú vílu. K tomu vám môžu pomôcť aj naše Clip-in. Clip-in sady príčeskov ponúkame v tých najrôznejších odtieňoch červenej a s výberom toho správneho vám veľmi radi pomôžeme! :)

Obrázok
Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.