NOVINKA: dĺžky a odtiene Tape-in vlasov

 

Milé naše zákazníčky a kaderníčky, prinášame vám pár noviniek, ktoré vás určite potešia.

 

Hlavným dôvodom, prečo píšem tento článok je informovať vás, že sme opäť rozšírili našu ponuku. Doposiaľ ste mali možnosť si u nás vybrať zo 16 odtieňov Tape-in vlasov. Podarilo sa nám vďaka našej výrobe rozšíriť ponuku o ďalších jedinečných 11 NOVÝCH ODTIEŇOV (jednoliate, melíre aj ombré). Teraz si môžete vybrať až z 25 odtieňov. Na váš podnet a žiadosti, ktorých bolo neúrekom, sme tiež rozšírili ponuku o nové dĺžky. Okrem dĺžok 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, na ktoré ste boli zvyknuté, prinášame excelentné dĺžky 60cm a 65cm

Veľmi si vážime váš záujem práve o naše vlasy a preto sa snažíme splniť vaše požiadavky (samozrejme nie všetko sa hneď dá zaradiť do ponuky) a priniesť vám to najlepšie zo sveta predlžovania vlasov. Tak, aby ste si našli presne to čo hľadáte :)

Tape-in sú jednoducho skvelou voľbou a ak s nimi nemáte ešte skúsenosti, určite vám ich odporúčame. Všetky dôležité informácie, ktoré by ste mali pred kúpou vedieť sa dočítate priamo u jednotlivých vlasoch. Tak šup, pozrite si našu kompletnú ponuku Tape-in vlasov tu a vyberte si tie svoje.

Tip:
Ak si neviete vybrať správny odtieň, poraďte sa s nami

Malá ochutnávka našich odtieňov 

Niečo o Tape-in:

Tape-in vlasy na páske. Metóda tiež známa pod názvom Pu extension, Hair talk, Tape hair, Hair weft, Hair-tape, Seamless, Tapex. Revolučná metóda, ktorá je v dnešnej dobe čoraz viac populárnejšia. 100% ľudské vlasy použité na túto metódu zaručia krásne a prirodzené predĺženie (zahustenie) vlasov. 

Táto metóda za zaraďuje do dlhodobejšieho predlžovania vlasov, je veľmi pohodlná, ľahko sa udržuje a čo je hlavné, neničí vaše vlasy. Aplikuje sa jednoducho obojstranným prilepením tzv. sendvičovým spojom na prameň vašich vlasov. Tape-in vlasy môžete taktiež natáčať, žehliť alebo farbiť.

 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.