Tape-in vlasy a kaderníctva

 

Konečne :) Kaderníctva nám otvorili - Tape-in vlasy

Je čas, kedy sa prísne opatrenia pomaly uvoľňujú a prevádzky, ktoré boli zatvorené, sa otvárajú. Za prísnych bezpečnostných opatrení, ale predsa. Medzi nimi aj naše obľúbené a dennodenne navštevované kaderníctva, ktoré nám tak chýbali. Je čas zdvihnúť telefón a objednať sa, pokiaľ ste tak už neurobili :)

Konečne si môžeme užiť kadernícke služby v plnej paráde :) Medzi nimi patrí aj aplikácia Tape-in vlasov. Určite je lepšie ju zveriť skúsenej kaderníčke/kaderníkovi, ktorý sa o to postará. Ak ste plánovali, alebo aj neplánovali si predĺžiť/zahustiť svoje vlasy, možno práve teraz je ten správny čas. 

Vyberte si z našej širokej ponuky Tape-in vlasov. Doteraz ste si mohli vybrať z dĺžok od 40cm do 55cm a 17 odtieňov. Ani počas pandémie sme však nezaháľali a snažili sa pre vás pripraviť niečo nové. Našou veľkou Novinkou sú dĺžky 60cm a 65cm a ďalších 10 krásnych odtieňov (spolu 27 medzi nimi aj Ombré odtiene). Dajte svojim vlasom nový rozmer s našimi Tape-in vlasmi. Viac o metóde Tape-in ako o samotných vlasoch sa dočítate tu -TAPE-IN VLASY. Ak budete potrebovať poradiť pri výbere odtieňa, dĺžky, sme tu pre vás 24/7 :)

Tešíme sa na vás a buďme naďalej zodpovední.

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.