Akú metódu predĺženia vlasov zvoliť a čo by ste mali vedieť.

Obrázok

Akú metódu predĺženia vlasov zvoliť a čo by ste mali vedieť.

Ak hľadáte spôsob, ako si predĺžiť resp. zahustiť svoje vlasy, venujte mi chvíľu a možno sa dozviete odpoveď na otázku či kúpiť práve Clip-in vlasy alebo zvoliť inú metódu predĺženia vlasov.


V dnešnej dobe je „in“ nosiť krásne dlhé a husté vlasy. Existujú aj rôzne spôsoby, ako to dosiahnuť. Stačí si dať do google predĺženie vlasov a vyhodí vám množstvo stránok, ktoré ponúkajú produkty, s ktorými docielite presne svoj vytúžený výsledok „krásne husté resp. dlhé vlasy.“ 

Ak ste presvedčená, že idete do toho, určite rozmýšľate aj nad tým, ktorý spôsob zvoliť – trvalé predĺženie (keratín, eurolok, mikroring), lepenie, šitie, flip-in, Tape alebo Clip-in vlasy.

Výsledok naozaj stojí za to! Avšak nie každá metóda predĺženia vlasov je vhodná práve pre vás.

Obrázok
Obrázok

Každá metóda má svoje pre a proti. Táto téma je rozsiahlejšia a preto o tom budem písať v extra článkoch podrobnejšie. Pravdaže, ak máte akékoľvek otázky napíšte mi na info@nanicvlasy.sk alebo do správy na facebook.

Prvá vec, na ktorú si musíte upriamiť pozornosť je, v akom stave sú vaše vlasy (či sú riedke, jemné, husté, vypadávajú vám, poškodené, zdravé,). Ak to sama neviete, poraďte sa so svojou kaderníčkou. Podľa toho musíte zvoliť tú správnu metódu predĺženia vlasov, inak to môže mať trvalé následky a to rozsiahle poškodenie vlasov a vlasovej pokožky alebo vypadanie vlasov.

Ako si správne vybrať Clip-in vlasy sa dočítate v tomto článku (klikni tu). Ak vás to veľmi zaujíma, nechcete nič zanedbať, podrobnejšie sa Clip-in vlasom venujem v našej knihe Pravda a Lož o metóde Clip-in, ktorú si môžete prečítať alebo stiahnuť v internetovom kníhkupectve (klikni tu) . Nájdete tu naozaj užitočné informácie o Clip-in metóde, odpovede a fakty, ktoré inde nenájdete.

Obrázok

Druhá vec, s ktorou sa musíte stotožniť je, že po napojení vláskov trvalým predĺžením, budú vaše vlastné vlasy vystavené záťaži počas celého obdobia, pokým budete mať vlásky na hlave. Zatiaľ čo Clip-in vlasy si kedykoľvek môžete zložiť. Uistite sa, že v salóne naozaj pracujú výlučne s panenskými ľudskými vlasmi na trvalé predĺženie. Tu by som vám naozaj poradila nájsť si salón a kaderníčku, ktorá naozaj vie čo robí, má s tým skúsenosti a je naozaj špecialistka. Nie je nič horšie, ako sa zveriť ,,odborníčke“ a ani nie po mesiaci zistíte, že niečo nie je v poriadku. Už som riešila xy takýchto prípadov zúfalých zákazníčok.

Teraz sa už kde kto venuje predlžovaniu vlasov a v niektorých prípadoch to bohužiaľ ide na úkor kvality práce a kvality vlasov. Keď sa už rozhodnete pre túto metódu, zaplaťte si za kvalitu, na tom nešetrite. Stavte na referencie.

Obrázok

Dôležité! Vždy sa poraďte s predajcom alebo kaderníčkou, akú starostlivosť zvoliť o predĺžené vlásky!

Pri každom spôsobe predĺženia resp. zahustenia vlasov je kľúčové, ako sa sama budete starať už o predĺžené vlasy. Vždy sa riaďte „manuálom“ v starostlivosti o vlasy, aby vám vydržali čo najdlhšie.

Prečo sa venujeme práve Clip-in metóde predlžovania vlasov?

Clip-in  predlžovanie resp. zahustenie vlasov je najjednoduchší (nepotrebujete žiadneho pomocníka, nasadíte si ich úplne sama), najšetrnejší (nijako nepoškodia vaše vlasy) a najrýchlejší (aplikácia v priebehu pár minút) spôsob ako  dosiahnuť dokonalý výsledok a to krásne, dlhé a husté vlasy. V neposlednom rade aj finančne nenáročná, pretože oproti trvalému predlžovaniu vlasov je podstatne výhodnejšia. Avšak v tomto prípade, kvalita vlasov je iná samozrejme. Na trvalé predlžovanie sú použité panenské ľudské vlasy, ktorých životnosť je dlhšia.

Verím, že som vám pomohla nájsť odpovede na niektoré otázky a taktiež ozrejmila niečo, na čo ste vôbec nemysleli. 

Obrázok



Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.