Clip in verzus Tape in vlasy?

tape-in-alebo-clip-in-vlasy

Ak už dlhšie premýšľate nad predĺžením a zahustením Vašich vlasov, no neviete si vybrať produkt, ktorý je pre
Vás ten najvhodnejší, máme pre Vás niekoľko rád a informácií.

Každá z nás je iná a preferuje niečo iné. Aby sa nosenie Vašich príčeskov od nás stalo nezabudnuteľným zážitkom, radi Vám pomôžeme s výberom. Na prvý
pohľad by sa mohlo zdať, že clip in a tape in vlasy sú takmer to isté. Avšak jediná vec, ktorá je pre oba produkty zo 100 % ľudských vlasov spoločná, je výsledný efekt nádherných dlhých a hustých vlasov.

Aplikácia

Clip in vlasy začínajú pri korienkoch kovovými sponkami, ktorými si vlasy aplikujete na tie Vaše. Sponky nie je vidno, pretože sú prekryté vlasmi z príčesku. Tape in vlasy aplikujete vždy ako dvojicu prameňov, ktoré majú miesto sponky lepiacu plochu. Medzi prameň svojich vlasov vkladáte dvojicu tape in a prilepíte ich spolu s Vašimi vlasmi o seba.

Aplikácia tape in je náročnejšia. Môžete požiadať svoju kamarátku o pomoc, alebo sa zveríte do rúk profesionálov v salóne. Clip in vlasy sa naučíte aplikovať po vzhliadnutí videa na internete, a po pár pokusoch si techniku osvojíte.


Nosenie

Clip in vlasy sú určené na nosenie počas dňa, pred spaním ich citlivo odstránite, prečešete a odložíte. Ak nie ste zvyknuté na dlhé vlasy a chcete si iba príležitostne vyčariť hustú hrivu, clip in sú pre Vás ideálnym riešením. Tape in vlasy si aplikujete na dobu približne 6 až 8 týždňov nepretržite. Po tomto čase Vaše vlasy odrastú a vy si o túto dĺžku posuniete pramene vyššie. Na uvoľnenie spojov existuje prípravok, ktorý šetrne uvoľní pramene a nepoškodí ani lepiacu plochu prameňov. Kvalita našich tape in je overená, preto sa nemusíte báť ani opätovnej aplikácie prameňov.

Životnosť

O oba produkty sa musíte pravidelne starať. Približne raz do týždňa im venujte zábal a použite masku na vlasy. Vlasy vždy jemne prečešte a nechajte voľne vyschnúť. Tape in vlasy budete mať na sebe neustále, aj v noci. Vlasy sa pri spánku prirodzene strapatia a trú o seba a o Vaše vlasy. Preto je životnosť tape in príčesku o niečo kratšia ako clip in. Clip in vlasy po dennom nosení ostávajú odložené, no neznamená to, že sa o ne nemusíte starať. Dbajte, aby boli vždy na čistom a suchom mieste.

Tape in vlasy

Výhodou tape in je, že spoje vôbec nie je cítiť. Dosiahnete prirodzené predĺženie vlasov semi permanentnou metódou. Nemusíte si ráno privstať, aby ste si aplikovali príčesky. Vaše vlasy nebudú trpieť ako pri iných permanentných metódach predlžovania. Pri tape in vlasoch však nie je odporúčané používať kozmetiku korá obsahue aplkohol, ktorý by mohli narušiť lepivosť spojov. Je to najlepšia voľba, ak rozmýšľate nad dlhodobým predlžovaním, resp zahustením vlasov.

Clip in vlasy

Ich aplikácia do pár minút je obrovským plusom. Nemusíte navštevovať kaderníka, účes si vytvoríte doma samy.

Clip in nepredstavujú žiadne poškodenie pre Vaše vlasy a kedykoľvek ich chcete dať dole, urobíte to. Nemusíte
si ich umývať so svojimi vlasmi a veľmi jednoducho sa prirodzene prispôsobia každému účesu. Pred spaním si vlasy treba odopnúť a odložiť. Aplikácia je veľmi jednoduchá a aj keď Vaše prvé
aplikácie clip in môžu trvať dlhšie, no ako sa hovorí, vždy treba iba skúšať, skúšať a skúšať.

Dúfame, že sme Vám s výberom ideálneho príčesku pre Vás aspoň trošku pomohli, a ak budete potrebovať
poradiť, sme tu pre Vás.

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.