Minimálne 100g ľudských vlasov

 

Prečo je hmotnosť vláskov dôležitá? Ako si správne vybrať? Koľko gramov by mala mať jedna sada, aby bol výsledok prirodzený?

 

Pohodlné nosenie bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov? Ak ste sa rozhodli pre zmenu a chcete svojim vlasom dodať potrebnú dĺžku, alebo objem, je dôležité si správne vybrať. Či už ide o Clip in vlasy alebo Tape in, je veľmi dôležitá hmotnosť vybranej sady vlasov. 

Sady, s ktorými chcete dosiahnuť kompletné predĺženie, resp zahustenie vlasov by mali mať minimálne 100g. Platí to len, ak hovoríme o celej sade, ktorá sa skladá z rôznych šírok pásov. Ak by sada, aj pri tej najkratšej dĺžke 35cm mala menej ako 100g, výsledok by nemusel splniť vaše predstavy a mohol by na vás pôsobiť riedko. Ak chcete dosiahnuť krásny a prirodzený výsledok platí pravidlo 100g a viac. Každý gram vlasov je dôležitý.

Pri jedno-pásových sadách, copoch alebo ofinách je bežné, že majú menej ako 100g. Tie slúžia na konkrétne zahustenie, resp. predĺženie časti vlasov a presne na to sú aj prispôsobené šírkou, spôsobom uchytenia, rozložením clip in sponiek a tiež gramážou. 

Video návod každej Clip in sady, ako aj jej samotná aplikácia je pri každom produkte. U nás je ľahké si vybrať :)

Preto si pri výbere pozorne prečítajte popis vláskov, koľko majú gramov, a na čo sú určené. 

Prirovnala by som to na príklade: Na koľko percent chcete byť s výsledkom spokojná? Na 80g = 80%, na 95g =95% alebo 100g = 100% a viac? 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.