Predlžovanie vlasov s Tape-in

Predlžovanie vlasov s Tape-in vlasmi

 

Je množstvo spôsobov, ako si predĺžiť alebo zahustiť vlasy. Trendom dnešnej doby sú vlasy na páske, tzv. Tape-in vlasy, Pu extension, Seamless, Hair talk, Tape hair, Hair weft, Hair-tape, Tapex, vlasy na páske.

Podstata je rovnaká, sú to pramene vlasov, ktoré sa pripájajú (lepia) tzv. sendvičovým spojom. Rozdiel u každého predajcu je kvalita vlasu použitých na túto metódu. Keďže kvalita je rozdielna (spracovanie vlasov, čistenie, farbenie vlasov, trsovanie, triedenie atď, tieto procesy ovplyvňujú kvalitu vlasu.), odzrkadľuje sa to aj pri cene. Spracovanie vlasov tak, aby vlas naozaj ostal kvalitný a jeho životnosť dlhšia, niečo stojí. Preto od lacných vlasov nemôžete očakávať veľa. 

Vráťme sa však ku predlžovanie vlasov pomocou Tape-in. Ako som už spomínala, táto metóda je trendom dnešnej doby. Prečo práve Tape-in? Tape-in vlasy sú tou najlepšou voľbou v permanentnom predlžovaní vlasov. Táto metóda bola vyvinutá hlavne preto, aby bola cenovo dostupná a šetrná k vlastným vlasom. 

Doteraz najznámejšie permanentné metódy predlžovania vlasov ako spoje Mikroringom, Keratínom, Eurolokom kraľovali predlžovaniu resp. zahusteniu vlasov. Časom sa však zistilo, že z dlhodobého hľadiska nejde o šetrnú metódu k vlastným vlasom, preto tu niečo chýbalo. Na tieto metódy sú používané hlavne panenské ľudské vlasy, ktoré majú dlhú životnosť, no cena pri takomto napojení vlasov je mnohokrát vyššia ako pri metóde Tape-in. Tape in je z pohľadu predlžovania vlasov šetrnejšia, cenovo výhodnejšia, pohodlnejšia. 
Má viac výhod ako nevýhod oproti spomenutým metódam. 

VÝHODY NAŠICH TAPE-IN VLASOV:

  • Pohodlné nosenie s prirodzeným výsledkom
  • Vyrobené zo 100% Ľudských vlasov
  • Vlasy môžete žehliť, kulmovať aj farbiť 
  • Fantastická cena a Kvalita vlasov
  • Permenentne predĺžené a zahustené vlasy 
  • + zľava 5% automaticky odpočítaná v košíku
  • + poštovné zdarma 
  • + darček zdarma

Keďže sme špecialisti na vlasy, poraďte sa s nami. Radi vám pri výbere poradíme. Všetko dôležité, čo by ste mali o Tape-in metóde vedieť, sme zhrnuli do popisov pri vlasoch.  Boli sme jedny z prvých, ktorí priniesli túto metódu na náš trh. Vďaka veľkému záujmu o naše Tape-in vlasy bola naša ponuka rozšírená a môžeme tvrdiť, že je najväčšia na Slovensku. Začínali sme so základnými 12-timi odtieňmi a teraz ich máme až 36 odtieňov a to isté platí aj o dĺžkach vlasov. Na výber máme od 40cm až do 65cm

Takže, už je len na vás ako sa rozhodnete. Moje odporúčanie určite máte a možno práve Tape-in vlasy sú tou správnou metódou na predĺženie/zahustenie vlasov, ktorú hľadáte. 
Tip: v prípade, že máte svoje vlásky oslabené, vypadávajú vám z nejakého dôvodu, v tom prípade neodporúčam permanentné predlžovanie vlasov. Vtedy odporúčam siahnuť po Clip-in vlasoch. 
Ak máte akékoľvek otázky napíšte nám, radi vám vysvetlíme, poradíme, vyberieme.

NOSTE VLASY S RADOSŤOU.

Tešíme sa na vás :)
Váš obchod s vlasmi

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.