Široký výber Tape-in vlasov - NOVINKY

 

Predlžovanie a zahustenie vlasov pomocou Tape-in vlasov. 

Naša ponuka Tape-in vlasov je naozaj pestrá. Máme najširšiu ponuku odtieňov (čierne, hnedé, blond, melíre, červené a tiež ombré) a dĺžok (40cm, 45cm, 50cm, 55cm a naše novinky 60cm a 65cm. 

Jedna Tape-in sada pozostáva zo 40ks pások, čo je 20 spojov. Je určená na kompletné predĺženie a zahustenie vlasov. Jedno balenie je v hmotnosti 100g. Táto hmotnosť (hustota) je postačujúca pri kompletnom predĺžení resp. zahustení vlasov. V prípade, že máte naozaj husté vlasy, vtedy odporúčame zakúpiť dve Tape-in balenia (2x 100g), vtedy docielite ohromujúcu extra hustotu. 

Tape-in metóda je vodná pre ženy, s riedkymi, priemerne hustými a hustými vlasmi. Viac o metóde Tape-in sa dočítate pri samotnom produkte. 

NOVINIKA - Tape-in vlasy odtiene
dnes prinášame jeden z najpredávanejších blond odtieňov clip in vlasov už aj do rodiny odtieňov Tape-in vlasov. Odtieň 101 Strieborný piesok. A to nie je všetko. Prinášamie tiež 2 krásne melíre - blond melír 16/60 a melír 27/30. Dané odtiene sú dostupné v dĺžkach 40cm, 45cm, 50cm a 55cm. Ak chcete prejsť na daný odtieň, kliknite na obrázok nižšie.

Tape-in vlasy, Tape-in vlasy na páske, Tape in vlasy 2021, Tape in vlasy na predĺženie vlasov, Tape-in vlasy na zahustenie vlasov, Tape-in Hair extensions, Tape-in vlasy 100% ľudské, Tape-in vlasy ombré, 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.