Vlasy na predĺženie. Aký typ predĺženia zvoliť? 

 

Clip in vlasy, Tape in, Mikroring, Kratín (za tepla alebo studena), Euroloky, Šitie... aké sú to metódy? Existuje viacero spôsobov, ako si predĺžiť vlasy.

 

My Vám dnes predstavíme dve z nich. Možno vás nasmerujeme, ktorý spôsob si nakoniec vyberiete a ktorý bude pre vás ten najlepší. Všetko to, čo potrebujete vedieť, než sa rozhodnete. Výsledkom sú krásne predĺžené resp. zahustené vlasy, po ktorých tak túžite :) Výsledok Vás ohromí, zaručene. 

Ešte predtým, ako si vyberiete spôsob predĺženia vlasov je dôležité, pre aké vlasy (kvalitu, materiál) sa rozhodnete. Budú to ľudské vlasy? alebo umelé? Aký je v nich rozdiel? 

Ľudské vlasy
Naše vlasy sa vyrábajú sa zo 100% ľudských vlasov, ktoré následne prejdú šetrnou chemickou úpravou, stenšovaním a následným tónovaním do požadovaného odtieňa. Vlasy, ktoré máme v ponuke majú označenie REMY. Znamená to, že vonkajšia vrstva vlasu je uložená v jednom smere, čo predchádza zamotávaniu, vlasy sú hebké, jemné po celú dobu ich životnosti. Prirodzený vzhľad, krásne sa zmiešajú s vašimi vlasmi a nikto si ani nevšimne, že ich máte. Vlásky môžete farbiť, tepelne upravovať (žehliť, natáčať) a prispôsobovať na rôzne štýly, účesy a pod. Jednoducho povedané, budete sa s nimi cítiť prirodzene, akoby boli vaše vlastné. Životnosť týchto vlasov môže byť aj jeden rok pri správnej starostlivosti.

Umelé, syntetické vlasy
Syntetické vlasy sú napodobeninou pravých ľudských vlasov. Ide o syntetické vlákna a neobsahujú žiadne ľudské vlasy. Po ich aplikácii je viditeľný rozdiel medzi nimi a vašimi vlastnými. Sú neprirodzene lesklé a držia svoj tvar. Nedajú sa prispôsobovať podľa predstáv, teda žiadne natáčanie, žehlenie ani farbenie, pretože by došlo hneď k ich poškodeniu. Krátka životnosť. Syntetické vlasy sú najlacnejší spôsob predĺženia vlasov. Je to hlavne preto, že sú vyrobené z umelých vlákien, náklady na ich výrobu sú minimálne a ich životnosť je veľmi krátka.

Náš Tip:
S ľudskými vlasmi sa budete cítiť úplne prirodzene. Ak ich raz vyskúšate, nedáte na nich dopustiť. Zabudnite na umelé vlasy. Samozrejme výber je len a len na vás :)

1. Clip in vlasy 

Clip in vlasy sú pásy vlasov, v rôznych dĺžkach, hustotách a šírkach, na ktorých sú našité upevňovacie clip in sponky, ktorými ich jednoducho a rýchlo pripnete o svoje vlasy. Clip in sponky držia pevne a nezošmyknú sa. Aplikácia je úplne jednoduchá a zvládne ju každý, bez akejkoľvek pomoci. Môžete si ich kedykoľvek nasadiť a dať dole. Žiadne zložité napájanie pomocou tepla, tlaku, lepidla a pod. Preto sú tiež najšetrnejším spôsobom predĺženia vlasov. Vaše vlasy nijako nepoškodia. To je jeden z mnohých dôvodov, prečo sú Clip in vlasy najpopulárnejšie zo všetkých typov predĺženia vlasov.

Zhrnutie:
Clip in vlasy sú najšetrnejší, najjednoduchší a najrýchlejší spôsob zo všetkých typov predlžovania vlasov vôbec.

2. Tape in vlasy -  Predlžovanie vlasov pomocou pásky

Metóda tiež známa pod názvom Pu extension, Hair talk, Tape hair, Hair weft, Hair-tape, Tapex. Revolučná metóda v predlžovaní a zahustení vlasov. Tape in vlasy sa upevnia prilepením o vaše vlasy obojstranným, tzv. sendvičovým spojom. Pri ich aplikácii je dôležité prežehliť tape in spoj (pásku) žehličkou a 48 hodín po ich aplikácii vlásky neumývať a nijako nezaťažovať, aby nedošlo k poškodeniu spoja. Tape in predlžovanie vlasov patrí do trvalého predĺženia vlasov. Pri ich starostlivosti odporúčame jemný detský šampón a kvalitnú masku ktorá neobsahuje látky, ktoré by narušili lepivosť spoja. (napr. alkohol, mastné látky atď.) Samotná aplikácia nie je zložitá, trvá približne 30 minút až 1 hodinu (podľa šikovnosti). Môžete sa zveriť do rúk odborníka (kaderníčky/-níka) no zvládne ju aj vaša kamarátka/-rát. Keďže ide o predĺženie resp. zahustenie vlasov trvalou (ale krátkodobou) metódou, životnosť týchto vláskov je 2-4 mesiacov pri dennom nosení. Samozrejme záleží na ich starostlivosti. Ak sú Tape in vlasy v dobrom stave, môžu sa použiť znova. Na posunutie spoja je potrebné zakúpiť náhradnú Tape in pásku a Tape in Remover (odstraňovač). Metóda Tape in sa označuje, ako najšetrnejšia metóda pri trvalom predlžovaní vlasov. 

Dúfam, že sme vám poskytli všetky dôležité informácie na to, aby ste sa vedeli ľahšie rozhodnúť, ktorý spôsob predĺženia vlasov zvoliť, ak sa rozhodujete práve medzi Clip in alebo Tape in vlasmi

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.