Recenzie

Kardashian Beauty - Suchý šampón a kondicionér

Obrázok

Kardashian Beauty

Kim, Khloé a Kourtney Kardashian sú známe svojím podnikavým duchom už odjakživa. Podnikajú s oblečením, či už dámskym (Kardashian Kollection) alebo detským (Kardashian Kids). Kúsky sú väčšinou vypredané hneď ako sa objavia v predaji. Okrem oblečenia majú tiež sériu parfémov, opaľovacích sprejov, slnečných okuliarov a v neposlednej rade aj kozmetiky. Kozmetika od slávnych sestier nesie názov Kardashian Beauty...

CHI Argan Oil, zázrak pre moje vlasy :)

Obrázok

Ahojte. Ako som písala, dnes by som vám rada predstavila pre mňa zatiaľ jeden z najlepších produktov na poškodené a zničené vlasy. Svoje vlasy mám od prírody veľmi jemné, no už od strednej školy som ich pravidelne zaťažovala farbením na platinovú blond. Minulý rok som však prešla asi najhoršou zmenou a to bol prechod z platinovej na ombré. Nechcite radšej ani vedieť, ako som dopadla. Moje vlasy nikdy pri farbení nechytia tak, ako by mali, a tak som mala na hlave príšerný odtieň "hnedej".

CHI Iron Guard, ochranný sprej so silným fixačným účinkom + maska Kativa

Obrázok

Vždy keď si nafarbím vlasy na tmavšie mám potrebu žehliť si ich. Neviem prečo, ale je to tak. Tmavé a vyžehlené vlasy vyzerajú krásne, lesklo a mám pocit, že tá tmavá farba na rovnom vlase obzvlášť vynikne. Pravidelné žehlenie ma vydrží baviť asi mesiac a pol a potom upadnem do takej tej rutiny, že si vlasy žehlím či kulmujem možno raz za dva týždne.

Kativa Argan, olej, maska a šampón na vlasy

Obrázok

Že si vlasy umývam každý deň, to je o mne známe. Aj to, že keď si ich náhodou niekedy neumyjem, tak som z toho potom celá nervózna. Viem, divné. Ale to som ja. A tak ma napadlo, napísať o  mojej najobľúbenejšej vlasovej kozmetike, ale to by som sa nedopísala (teda určite nie v jednom článku :-)). Tak som sa rozhodla spustiť na blogu sériu článkov s obľúbenými produktami na vlasy. No a dnes to bude o značke Kativa (nájdete na stránke nanicvlasy.sk) :-)

HOT IRON HOLSTER + VIDEO

Obrázok

Hovorí vám niečo Hot Iron Holster? Že nie? Je synonymom skvelého nápadu a ako už býva zvykom, skvelé nápady prichádzajú vždy keď to najmenej čakáme, keď sme v strese alebo keď sme v stave najväčšej zúfalosti. :D V podobnej situácii sa ocitla istá Američanka, ktorá pracovala na plný úväzok ako zdravotná sestra a vychovávala popri tom dve malé dcéry.

Recenzia CHI Infra Keratin Mist, ochranný sprej a hodvábny olej CHI Silk Infusion

Obrázok

Každá z nás dobre vie, že by sme sa mali teplu, čo sa týka našich vlasov, vyhýbať čo najviac. Či už je to teplo zo slniečka alebo z fénu, žehličky, či kulmy. Toto teplo vlasom škodí, narúša ich prirodzenú štruktúru a vlasy sú potom náchylnejšie k lámania, štiepeniu a sú poškodené a suché.