Príčesky na zahustenie vlasov

Príčesky na zahustenie vlasov

 

Jednoduché a efektívne riešenie ako zahustiť svoje vlasy, dodať im potrebný objem, sú naše príčesky z ľudských vlasov.

Odporúčame len príčesky z ľudských vlasov, ktoré môžete farbiť, žehliť aj kulmovať. Jednoducho si ich prispôsobiť podľa svojich predstáv tak, aby zahustenie vlasov bolo totálne prirodzené. Toto s umelými príčeskami nedosiahnete! 

Záleží tiež, akú časť vlasov potrebujete zahustiť. Podľa toho si môžete u nás vybrať z rôznych typov príčeskov. Ide o kompletné zahustenie alebo len časť vlasov? U nás máme riešenie pre všetkých. Náš jedinečný výber príčeskov zo 100% ľudských vlasov presne naplní vaše predstavy o krásnych vlasoch. Stačí si už len vybrať. 

Nie ste na to sami. Sme tu pre vás a radi vám pri výbere tej správnej sady pomôžeme. Taktiež výber správneho odtieňa je rozhodujúcim faktorom pre dosiahnutie čo najprirodzenejšieho výsledku. Poraďte sa s nami, poradíme vám tak, že s nákupom u nás budete maximálne spokojná a budete vedieť, na koho sa môžete obrátiť. 

VÝHODY NAŠICH VLASOV:

  • Jednoduchá a rýchla aplikácia (Zahustené vlasy behom pár minút)
  • Pohodlné nosenie s prirodzeným výsledkom
  • Cena a Kvalita našich vlasov (naše vlasy nekúpite v inom kamennom či internetovom obchode)
  • Vyrobené zo 100% ľudských vlasov
  • Vlasy môžete žehliť, kulmovať aj farbiť 
  • Dlhá životnosť vlasov 

Tip: Ak svoje vlasy potrebujete zahustiť, zamerajte sa na hustotu príčesku. Pri kompletnom zahustení vlasov (pri riedkych, priemerne hustých vlasoch minimálne od 110g, pri hustejších vlasoch od 170g), aby zahustenie vlasov vyzeralo prirodzene. 

Pri všetkých vlasoch na predĺženie resp. zahustenie vlasov máme detailne popísané, na čo vlásky slúžia, pre koho sú určené, ako si správne vybrať, aby bol váš nákup u nás čo najprehľadnejší. 

U nás máte kompletný servis a nezabúdajte, sme tu pre vás, nebojte sa napísať, toto je naša práca, ktorú milujeme a jediným cieľom je mať spokojných a hlavne šťastných zákazníkov. 

Veľmi dobre si uvedomujeme, že mať krásne vlasy je na nezaplatenie. Urobí to divy so sebavedomím a posunie vás na novú úroveň. Vlasy neskryjete, vlasy si každý všimne na prvý pohľad. Preto zvoľte vlásky od nás, pretože garantujeme, že nikto si ani nevšimne, že nosíte príčesok. Spracovanie a kvalita našich vlasov je bezkonkurenčná. Nevyhadzujte peniaze za lacné príčesky, ktoré ani zďaleka nesplnia vaše očakávania. Stavte na kvalitu a prirodzenosť. Týmto sa vyznačujú naše vlasy.

Zahustenie vlasov pomocou našich Clip-in vlasov, Tape-in vlasov, Ofiny, Copov, U-Tip ukončenie Keratínom, I-Tip ukončenie Mikroring alebo Eurolok a Drdoly.

NOSTE VLASY S RADOSŤOU.
Tešíme sa na vás :)

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.