Starostlivosť o vlasy

Starostlivosť o Clip-in vlasy - majte ich stále krásne

Obrázok

Predĺžte životnosť Clip-in vlasov správnou starostlivosťou.

Ak ste sa rozhodli pre kúpu clip-in príčeskov, určite chcete aby výsledný efekt vyzeral čo najlepšie. Málo žien si uvedomuje, že príčesky si taktiež vyžadujú starostlivosť, primárne pre to, lebo nemajú žiadnu výživu z vášho tela. Ako sa teda o clip-in starať, aby vyzerali čo najkrajšie?

Ako podporiť rast vlasov

Obrázok

Ako podporiť rast vlasov?

1. Zmeňte svoj jedálniček 
Strava je pre rast vlasov veľmi dôležitá. Musíte jesť dostatočné množstvo železa, vitamínu B, zinku a bielkovín. Železo obsahujú najmä potraviny ako ovsené vločky, goji, ovocie (jablká, jahody, čučoriedky, hrozno, maliny) a zelenina (zeler, šaláty, špenát, paradajky, cibuľa a pór). Ku krásnej dlhej hrive vám dopomôže aj pohár červeného vína, samozrejme odporúčame s mierou :)

Zimná starostlivosť o vlasy

Obrázok

Zimná starostlivosť o vlasy

Dnešná téma bude jednoduchá a v podstate si zhrnieme pár rád a tipov z predošlých článkov, kde sme sa napr. venovali AJ suchým vlasom.

Prečo spomíname práve tie? Pretože v zime naše vlasy dostávajú zabrať - príchod zo zimy do tepla (a naopak), rýchle umytie vlasov, vysušenie horúcim vzduchom z fénu a následne vonkajšie mrazy... To a ešte veľa iných "nástrah" čaká na svoju príležitosť, aby naše vlasy vyzerali tak ako nechceme.

Žehlenie vlasov. Áno, či nie?!

Obrázok

Žehlenie vlasov. Áno, či nie?!

Povieme si, ako ochrániť vlasy pred horúcou plochou zo žehličky a ako vybrať toho správneho spoločníka na úpravu vašich vláskov ;-) Áno, aj na tom záleží!

Samozrejme väčšinou sa dočítate aký zlý vplyv má žehlenie na nǎse vlasy, že sa tým lámu, sú suché a pod. My vám dnes napíšeme pár rád ako sa tejto činnosti nemusíte vzdať, ochránite vlasy a tie ostanú zdravé a lesklé. Chcete?